İptal Edilen Sipariş Ve Fiyat Farkı Mağduriyeti

İptal Edilen Sipariş Ve Fiyat Farkı Mağduriyeti
Murat
06 Kasım 2024 00:29

18.10.2024 tarihinde Camper.com.tr den bir ayakkabı siparişi verdim. Daha sonra 31.12.2024 tarihinde siparişimin durumunu kontrol ettiğimde tarafıma hiçbir bildirim yapılmadan siparişimin iptal edildiğini gördüm. Müşteri hizmetlerini aradığımda ürünün yetersiz stok nedeni ile iptal edildiğini belirtildi. Aynı ürünün farklı numarasını almak için internet sayfasına girdiğimde 4463.10 TL ödeyerek aldığım ayakkabıya 6.199 TL olduğunu gördüm. Müşteri hizmetlerini arayıp durumu anlattım ve ürünü ilk ödediğim bedel üstünden almak istediğimi benim sorumluluğum dışında mağduriyet oluştuğunu belirttim. Ancak bana yapacak bir şey olmadığını güncel fiyattan alabileceğim söylendi. Ben de ürünü almak için sayfaya tekrar girdim ve üyelik indirimi ile 5.071 TL'ye ürünü aldım. Ancak şu an da sayfaya girdiğimde yeni sipariş ettiğim ürün de siparişlerim arasında görünmüyor. İptal edilen ürün görünüyor. Yani siparişimin faturası da elimde mevcut. Siparişimin durumu hakkında bilgi talep ediyor ve mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum.

Gönül sonuçtan hiç memnun değil

Gönül
27 Ekim 2023 01:33

11 Ocak 2024 12:43

Burak
23 Şubat 2024 09:11
Alper sonuçtan hiç memnun değil

Alper
15 Şubat 2024 16:05
Suzan sonuçtan hiç memnun değil

Suzan
03 Ocak 2024 16:28
Camper Ürünü Göndermiyor Ödediğim Ücreti İade De Etmiyor!
Camper Ürünü Göndermiyor Ödediğim Ücreti İade De Etmiyor!