Camper Güvenilir Olmayan Site Gicamper.com

Camper Güvenilir Olmayan Site Gicamper.com
2 Ekim 2023 17:153.037

https://www.gicamper.com/account/orders sitesinin Camper markasının linki olarak Instagram'da karsıma çıktı ve alışveriş yaptım siteden. Site Camper'ın orijinal sitesi değil ve yapılan üyelik Camper'ın gerçek sitesinde geçerli değil. Site tamamen güvenilir bir site değil. Sitede sipariş iptali diye bir durum söz konusu değil. Tarafıma para iadesi yapılması için ne yapmam gerekiyor. Konuyla ilgili yardımcı olabilecek biri var mıdır?

Yorumlar(22)

10 Kasım 2023 17:15

Garanti Bankası

30 Ekim 2023 15:05

Arkadaşlar help Center dan siparişlerim ve kargo durumum ile ilgili mail attım cevap gelmez diye düşünerek ama cevap geldi. Paylaşmak istedim

30 Ekim 2023 10:49

Garanti Bankası iade edildi bana

26 Ekim 2023 21:45

Merhaba 30 eylülde bende gicamper sitesinden 2 binliralaik bir alışveriş yaptım 10 ekimde banka para iadesi olmuş nasıl oldu bende anlamadım ama çok mutlu oldum

12 Ekim 2023 13:04

Maalesef aynı bende atladım. 13 gün oldu siteye ulaşamıyorum.🥹çok azda olsa umudum var🙏

11 Ekim 2023 19:01

Harcama itiraz formu içinde şunu söyleyebilirim. Bende bankayı arayıp provizyonda olan ödemenin durdurulması veya ödenmemesi için ne yapabilirim dedim. Müşteri hizmetleri indeki kadın beyefendi itiraz formu doldurun ancak size telefonu nuza ödeme yapılsın mı diye mesaj geldiyse ve siz bu kodu girip onay verdiyseniz olumlu bir geri ödeme çıkmaz yanıtını aldım sevgili kader arkadaşlarım😳😔

11 Ekim 2023 18:23

Merhabalar bende sipariş verdim 1 hafta kadar oldu hem de 2 kez. Birinde 4 parça diğerinde 7 parça. Nasıl bir boşluğa geldi anlayamadım. Eğer ürünler şaşar da gelirse paylaşırım. Ama ben küçücük de olsa bir umut var diyorum. İnşallah.

11 Ekim 2023 11:35

Merhabalar Aynı durum benim de başıma geldi. Durumun vehametini bile yeni yeni idrak ediyorum. Çözüme ulaşabilecek bir aksiyon olursa bizleri de yönlendirirseniz sevinirim Teşekkürler Şirin

9 Ekim 2023 20:01

Maalesef, yalnız değilsiniz 🥲

7 Ekim 2023 02:25

Aynı şeyi ben de dün yaşadım. Nasıl böyle bir şey yaptığımı inanın bilemiyorum. Bankanızı arayıp durumu izah edin, tarafınıza Harcama itiraz Formu iletsinler. Bu formu doldurup bankanızın bu işlerle ilgilenen birimine yönlendirin. Sonrasında yapacağımız tek şey savcılığa suç duyurusunda bulunmak. Geçmiş olsun, kendim için de, bu duruma düşen kim varsa onlar için de üzgünüm 😞

Camper Online Sitesi ve İletişim Adresi Yok

7 Ekim 2023 18:085.987

Camper online adlı sayfa Instagram akışında önüme düştü. Sahte olduğunu fark etmedim zira çok orijinal duran bir online ...

Camper Online Sitesi ve İletişim Adresi Yok
4 Destek7 Yorum

Camper Marka Online Sayfası Sahte Mi? İletişim Ve Muhatap Yok!

11 Ekim 2023 08:575.828

3 Destek8 Yorum

Camper Ürünümün İptal Olması

2 Ekim 2023 10:271.327

Camper internet sitesinden ürün aldım bana sormadan siparişim iptal edilmiş ürünümü istiyorum. İptal ya da para iadesi k...

Camper Ürünümün İptal Olması

Sait
Camper Ayakkabı Garanti Sorunu

Camper AyakkabıGaranti Sorunu

Doğu
Camper Müşterilerine Böyle Mi Değer Veriyor?

CamperMüşterilerine Böyle Mi Değer Veriyor?

Sait
Camper Ayakkabıda Üretim Hatası!

Camper AyakkabıdaÜretim Hatası!

Vural