Adil sonuçtan hiç memnun değil

Camper Ayakkabıda Kronik Yırtılma Sorunu

24 Mayıs 2023 16:03

Öncelikle bu şikayetimi çok üzülerek yazdığımı bilmenizi isterim. Ben şahsen markanızla 2017 yılında tanıştım ve o günden beridir de neredeyse başka marka ayakkabı almadığım gibi tüm çevreme de övgüyle tavsiye ediyordum. Lakin 2 Mayıs 2023 tarihinde Viaport Kurtköy mağazanızdan incelemeye gönderdiğim 2 farklı kullanıcının giydiği ( 2 ayakkabının da numarası farklı) aynı model iki ayakkabıda da aynı kronik sorun meydana gelmesine rağmen ( bu sorunun kronik olduğu bizzat viaporttaki mağaza çalışanı tarafından sözlü olarak söylenmiştir).

Çoraplık kısmında açılmalar ve çoraplık dış kısmındaki deride yırtılmalar... Bu iki ayakkabının da kullanıcı hatasından olduğunu ayak şeklini almasından kaynaklı kötü kullanım koşullarına dair bir red yanıtı aldık. Kötü kullanım şartlarından de demek istediklerini açıklarlarsa sevinirim, futbol mu oynamışım, spor mu yapmışım, ya da dağda mı giymişim anlayamadım.

Muhasebeciyim işe araçla gidip gelen çoğunlukla işte giydiğim bir ayakkabı. Hani oturarak çalışıyorum. Sürekli ayakta çalışsam kötü kullanım koşullarını anlarım ama bu açıklama bence Camper'ın bu ayıptan sıyrılma çabasından başka bir şey değil. Bu 2 ayakkabıyı giyen 2 farklı kişide de aynı sorun mu var? Şahsen kendimin daha önce mağazanızdan ve online olarak almış olduğum runner, drift (erkek bot), pelotas ve yine drift botla beraber aldığım peu-pista bot model ayakkabılarınızı da yine aynı ayaklara ve aynı kullanım koşullarında giydim.

Hiçbir sorun yaşamadım. Ne hikmetse incelemeye göndermiş olduğum bu ayakkabı ile ayak şeklini aldığı için böyle deforme olduğunu öğrendim:) (yırtılma ve açılma) neyse sözü çok daha fazla uzatmak istemiyorum. Ben incelemeye göndermiş olduğum bu 2 ayakkabının da tekrardan incelenerek gözden geçirilmesini rica ediyorum.

12 Ocak 2024 14:24
Camper Kusurlu Ürününe Sahip Çıkmıyor!
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
02 Aralık 2024 14:31
Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Gökhan
11 Mart 2024 11:54