Elif sonuçtan hiç memnun değil

Calvin Klein Çanta Hasarı Sonucunda Yaşadığım Mağduriyet

29 Kasım 2023 10:43

Merhaba
19.05.2023 tarihinde Calvin Klein Kanyon şubesinden 1 çanta satın aldım. 6 ay kullanım sonrasında aldığım çantanın 4 köşesinde soyulmalar meydana geldi. Bu soyulmalar sonucunda şubeye gidip ürünümü incelenmesi için teslim ettim. Ürün incelendiğinde kullanıcı hatası kaynaklı olmadığı tarafıma bildirildi. Bunun sonucunda ürün değişimi ya da ürünün fiyatının geri iadesi veya karşılığında tarafıma hediye çeki teklif edildi. Şöyle bir durum var ki, ürün ellerinde olmadığı için ürünün bana değişimini sağlayamıyorlar, para iadesi ya da tarafıma hediye çeki veriyorlar. Bende şubeye gidip konuştuğumda ürün muadilinde bir çanta değişim talebinde bulundum. Çünkü o zaman 2099 Tl aldığım çanta yeni sezon bir çantaydı ve şu anda bu ürün fiyatına aldığım çantayla eş değer bir çanta bulunmamaktadır. Ben bu ürünün benim şu an ki sezon fiyatlarında muadili olan bir çanta ile değişimini talep etmekteyim. Ben çantamın şeklinde model olarak aynı bir ürünle değiştirilmesini talep ediyorum. Size Şunu da sormak istiyorum, benim şu an sezonda çantam olsaydı ve fiyatı 3000 Tl ya da 4000 Tl bazında olsaydı değişimi yapılmayacak mıydı? Bana para iadesi ya da tarafıma verilen çek ile şu anda 6 ay önce aldığım çanta modellinde bir ürün fiyatı bulunmamaktadır. Sizin gibi büyük bir markanın şubelerinden birinin bu konuda çözüm üretememesi üzücü bir durum. Mağdur edilmekteyim ve mağduriyetimin karşılanmasını talep ediyorum.
Teşekkür eder iyi çalışmalar dilerim.

02 Aralık 2023 09:24

Hala hiçbir gelişme yok müşteri temsilcilerine bile ulaşılmıyor. Nasıl bir firma gerçekten bilmiyorum.

Cenk sonuçtan hiç memnun değil

31 Mart 2024 01:20
Calvin Klein Almak Pişmanlıktır. Firma Ürünün Arkasında Değil.
Nursima sonuçtan hiç memnun değil

13 Ağustos 2025 20:36
6 Ayda Soyulan Çanta Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti Boyner Calvin Klein
Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

11 Ağustos 2025 17:28
kisa-surede-deforme-olan-cantam-icin-cozum-bekliyorum-4.jpg
Ceren sonuçtan hiç memnun değil

29 Ağustos 2025 22:54
Kısa Sürede Deforme Olan Çanta İçin Değişim Veya İade Talebi
Kısa Sürede Deforme Olan Çanta İçin Değişim Veya İade Talebi
Ozan sonuçtan hiç memnun değil

20 Eylül 2024 19:25