Çağrı İşitme Cihazları Sonic Marka İşitme Cihazı Mağduriyet

23 Temmuz 2023 20:16

1,5 yıl önce iki kulağım için aldığım Sonic marka işitme cihazı önce bir tanesi tamamen kapandı teknik servise gitti iki haftayı geçen bir sürede geldi ama cihaz kendiliğinde açılıp kapandı tekrar servise gönderildi. Bu süreçte diğeri aynı şekil arızalandı. İşitme merkezine durumu bildirdim diğeri gelsin onu öyle yollayalım dediler. Çalışan biriyim yaşım 45 bu durumda ne yapacağımı bilemiyorum keşke bu durumlar için tedarik edebileceğimiz cihaz bulundurulsa 1 aydır sessiz dipsiz bir kuyunun içindeyim işte ve sosyal hayatta zorluk çekiyorum. Garanti süresi daha dolmadan bozulan bu cihazların yenisi ile değişimini istiyorum. Eğer ki bu mağduriyetime çözüm bulunmaz ise hukuk yoluna başvuru. Maddi manevi çok zor durumdayım.

Serpil
Serpil

Paranıza yazık... 2018 yılında anneme Kadıköy şubesinden kulaklık aldım. Hiç verim alamadık. Birkaç kez gittiysemde sonuç alamadım. 3 sene sonra Siemens marka aldım ve onu servise yolladılar. Benden 3800 TL istediler. Bende geri istedim ve pil takılan yeri kirik olarak geri geldi. 2 gün önce tekrar Maltepe şubesine götürdüm yaptırmaya degmeyecegimi eğer yaptırırlarsa 10 bin gibi bir fiyat çıkacağını söylediler. Her vaat satana kdr. Annem şu an bile Siemens markayı gayet rahat kullanıyor...

Ramazan

Evet Serpil hanım size katılıyorum Bende işitme cihazı kullanıyorum Yazıklar olsun ki beni de mağdur ettiler. İki tane cihaz aldım sağ sol. Sol taraf arıza yaptı. Servise yolladım. Yapıldı geldi. Aynı taraf yine arıza yaptı. İkinciye yolladım. Yapıldı geldi. Bir süre kullandım. Yaz ayı olduğu için ve kullanılan cihaz kulak arkası olduğu için terlemeden dolayı içi oksitlenme yapmış. O kadar da dikkatli kullanmama rağmen, temizleme rağmen. Ne acıdır ki garantisi bitti ürün iki ay sonra arızalandı. Sebebi de oksitlenmeden dolayı. Ben ne yapabilirim ki bu durumda. Benim suçum ne. Ama sağ tarafta hiç sorun yaşamadım. Ben önceki seferde iki kere servise yolladım ya ürünü. Bundan şüphelendim. Eğer ki ürünü tamir ettiklerinde izolasyonu düzgün yapamadıysalar benim suçum ne? Peki sağ tarafta niye oksitlenme sorunu yaşamadım. Çünkü sağ taraf hiç açılmadı. Ama sol taraf iki kere tamir gördü. Mağdur oldum yazıklar olsun Sonic markasına.

Şerife
Şerife

Bende işitme cihazı alacağım araştırıyorum Sonic ne firma ne de merkez buraya kale alıp cevap yazmamış demek ki Sonic marka ve çağrı işitme merkezinin satış sonrası hizmeti zayıf markayı eliyorum.

Ramazan

Her şey satana kadar. Satış sonrası servis hizmetleri çok kötü. Kendi hatalarını kullanıcıya atıyorlar. Bende işitme cihazı kullanıyorum Yazıklar olsun ki beni de mağdur ettiler. İki tane cihaz aldım sağ sol. Sol taraf arıza yaptı. Servise yolladım. Yapıldı geldi. Aynı taraf yine arıza yaptı. İkinciye yolladım. Yapıldı geldi. Bir süre kullandım. Yaz ayı olduğu için ve kullanılan cihaz kulak arkası olduğu için terlemeden dolayı içi oksitlenme yapmış. O kadar da dikkatli kullanmama rağmen, temizleme rağmen. Ne acıdır ki garantisi bitti ürün iki ay sonra arızalandı. Sebebi de oksitlenmeden dolayı. Ben ne yapabilirim ki bu durumda. Benim suçum ne. Ama sağ tarafta hiç sorun yaşamadım. Ben önceki seferde iki kere servise yolladım ya ürünü. Bundan şüphelendim. Eğer ki ürünü tamir ettiklerinde izolasyonu düzgün yapamadıysalar benim suçum ne? Peki sağ tarafta niye oksitlenme sorunu yaşamadım. Çünkü sağ taraf hiç açılmadı. Ama sol taraf iki kere tamir gördü. Mağdur oldum yazıklar olsun Sonic markasına.

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2025 12:42

04 Ağustos 2025 12:08