Fatih sonuçtan çok memnun

Çağdaş Güven Turizm (Çankırı Güven) Otobüs Firmasının Yolcuyu Mağdur Etmesi Üzerine Şikayet

05 Mayıs 2024 05:52
Fatih'in Teşekkür Mesajı
“Aytaç nizam ve gökhan değirmenci beyefendilere arayıp ilgilendikleri içinde çok teşekkür ediyorum. Yarım elma gönül alma Demişler büyüklerimiz Küçük bir iyiliğin bile insanlar arasında olumlu etkiler bırakacağını bir kez daha belirtmek istiyorum. İlgi ve Alakalarından dolayı memnun kaldım. İyi günler iyi çalışmalar dilerim.”

04.05.2024 tarihinde internet üzerinden saat 23:55'te Gebze-Çankırı arası yolcu biletimi aldım. Ben 30 yaşındayım, belki çocukluğumdan bu zamana kadar ailecek Çağdaş Güven Turizm firmasıyla seyahat etmişizdir. Otobüs terminale 20 dakika erken gelmiş olmama rağmen, Gebze yazıhanesine üç-dört dakika sonra orada olacağımı ve otobüs kalkış saatimin olduğunu söylememe rağmen, yazıhaneci sert tavırlarla konuştu ve telefonu yüzüme kapattı. 'Otobüs kalkıyor, seni bekleyemez' gibi cümlelerle, Gebze terminalinden sadece ben tek yolcu olduğum için otobüsü saatinden önce çıkardılar ve yazıhaneci bana hakaret etti. Ben ömrüm boyunca böyle bir terbiyesizlikle karşılaşmadım. Daha önce her otobüse bindiğimde firma adı gibi güvenle ve kafam rahat bir şekilde seyahat ederken, bu defa sinir ve stresle seyahat ettim. Bu konu hakkında Gebze yazıhanesi çalışanından ve beni beklemeyen bu firmadan şikayetçiyim. Ayrıca, elimde valizlerle koşarak terminal çıkışında otobüsü son anda yakalayıp öyle binebildim. Benim kimsenin ekmeğiyle oynamak gibi bir niyetim kesinlikle yok. Sadece yaşadığım bu tatsız olayların başka vatandaşlarımızın da başına gelmemesini istiyorum. Yazıhaneci de olsa, muavin de, şoför de, herkes bu firmanın ekmeğini yiyor. Kimse yediği kaba tükürmez ve kimsenin kimseye saygısızlık yapmaya, hakaret etmeye hakkı yoktur.

09 Mayıs 2024 09:12 (Şikayetten 4 gün sonra)

Firma yetkililerimiz tarafından en kısa sürede tarafınıza dönüş yapılacaktır Saygılarımızla

Fatih
Fatih
10 Mayıs 2024 11:33

31 Temmuz 2025 00:35

23 Mayıs 2024 16:09
Orhan sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 20:16
Kamil Koç Firmasının Çalışanlarının Tarafıma Yaptığı Terbiyesizlik
İsmail sonuçtan çok memnun

14 Haziran 2024 10:31
"Aytaç beye anında müdahalesinden dolayı teşekkür ederim o çalışanlarla alakası yok mükemmel bir insandı anlayışlı ve anında müdahale ettiği için kendilerine teşekkür ederim 10 senedir kullandığım firmaydı bu müdahaleden sonrada devam edeceğim"
Çağdaş Güven Turizm (Çankırı Güven) Çagdaş Güven Aşırı Laubalilik Tamamen Güvensiz

27 Mart 2025 01:31