İnci sonuçtan çok memnun

Beyaz Su Bayi Buzdağı

09 Kasım 2023 02:05
İnci'nin Teşekkür Mesajı
“Sorunum çözüldü. Müşteri hizmetlerinden aldığım geri dönüş için çok teşekkürler. Oldukça ilgili davrandıklarına söylemem gerek. Umarım bundan sonra kimsenin böyle bir sorunu yaşamaz hepimiz memnun oluruz. Teşekkürler.”

Buzdağı Bostancı beyaz su bayisinden damacana su kullanmaya başladım 3 ay önce yaklaşık.
İlk günden beri çalışanın tavrı ve üslubu insanlarla, çalışmaya astla müsait değil. Ne sorduğunuz soruya cevap alabilirsiniz ne de herhangi bir şekilde bir talepte bulabilirsiniz. O damacana suyu kafanıza atılmadığına sevinir hale geliyorsunuz. Su siparişi verdiğiniz saatinden en arken 2 buçuk saat sonra, geliyor. Her zaman. Astla daha erken gelmez ve hiçbir şekilde telefonda kimseye ulaşamazsınız, telefonlarınıza cevap vermiyorlar çünkü.
Su pompası satıyorlar, bozuk. İade etmek istedim, almadılar. Çöpe attım. Kibarca, sabahın hangi saatte arayabilirim, suyu 3 saate yakın beklememek için, diye sordum :kabaca ve tehditvari bir üslupla 2 saat de, 3 saat de 4 saat de beklersiniz sizinle uğraşmam ben, bir daha de su getirmiyorum ya, diye cevapla karşılaştım.
Hayatımda ilk defa Bostancı Buzdağı beyaz su bayisinde böyle bir yaklaşımla karşılaştım.

09 Kasım 2023 07:57 (Şikayetten 5 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Görüşlerinizi paylaştığınız için teşekkür ederiz. Size daha iyi hizmet vermek için şikayetinizin detaylarını doğrudan öğrenmek isteriz. Paylaştığınız telefon numarası üzerinden sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla. Buzdağı Su Müşteri Hizmetleri

İnci
İnci
16 Kasım 2023 11:44

20 Ocak 2024 15:14

Siparişim Teslim Edilmedi, Müşteri Hizmetleri İlgisiz Davrandı

28 Ekim 2025 14:44
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Su Siparişi Sonrası Saygısız Ve Tehditkâr Davranış

02 Ağustos 2025 15:52
Yavuz sonuçtan çok memnun

21 Ağustos 2024 19:15
"Şikayetime ivedilikle dönüş yapıldı. Söz konusu bayi merkezden dönüş olmadan önce problemi çözdü. Teşekkürler..."