Müge sonuçtan hiç memnun değil

Büyükşehir Veteriner Kliniği Eksik Ve Yetersiz Tedavi

30 Mayıs 2024 10:23

Sabah patili çocuğumun kulak kenarına tutunmuş bir k*ne görünce kendisi sabit veterinerimiz olmamasına ve hakkında hep olumsuz yorumlar duymuş olmama rağmen altı üstü bir k*ne çıkartacak ne olabilir ki dediğim için kliniğe gittim. Aradığımda uykudan uyandırmış oldum, klinikte Dr. Olduğunu söyleyip yönlendirdi. (09:00) kliniğe gittiğimde de nöbetçi hekim olduğu söylenen kişi uyuyordu. Beni içeri alıp çocuğun karnesini inceleyip annesi Z***** K****'in gelip işlemi yapacağını belirtti. Annesi geldi bir şırınga içerisinde bana zehir bu dediği şeffaf bir sıvıyı çocuğun kulağını pamukla tutup k*ne üzerine bu sıvıyı döktü. K*ne kulaktan ayrılınca oğlu aldı alana kadar anne oğul keneyi 4 kere yere düşürdüler ve sonunda oğlu mikroskop lamına alıp ben buna bir bakayım Lyme mı değil mi dedi ve mikroskoptan bakarak kenenin Lyme bulaştırıp bulaştırmadığını tespit etti. Herhangi bir başka işlem yapıp yapmayacaklarını sorduğumda batikonla sildim kulağını yapılacak farklı bir şey yok dedi ve 900 TL alarak bizi klinikten uğurladı. Üstelik ödemeyi yaptığımda fişimi de kesip bana teslim etmedi! Eve döndüğümüzde çocuğumun işlem yapılan kulağında hassasiyet oluştu, sürekli kafasını sallayıp evin içerisinde hızlı hızlı hareketler sergiliyordu. En son nefes alımında da sorun olup karanlık noktalara da gitmeye başlayınca alıp kendi veterinerimize götürdük. Hemen antidot bir enjeksiyon yapıp kulağındaki hassasiyet içinde kulağına ayrı bir ilaç uyguladılar ve çok şükür çocuk eve gelip uyuyabildi. Bir daha mı Beylikdüzü Büyükşehir Veteriner Kliniğine gitmek asla. En basit işlem için bile asla!

Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Himera Veteriner Duygusal Suistimal Edilmek

05 Ekim 2023 17:02

Lacivert Veteriner Köpeğimi Götürdüm, Ancak Memnun Kalmadım

02 Eylül 2023 13:45
Aysel sonuçtan hiç memnun değil

11 Ekim 2024 08:40