Çağlar sonuçtan hiç memnun değil

Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Dahiliye Doktoru

12 Mayıs 2024 22:22

Büyük Anadolu Hastanesi Darıca Dahiliye bölümünde görevli ***Bey'e yönelik bir şikayetim var. Annemin göğüs ve yan böbreklerdeki ağrısı için check-up yapılmasının daha uygun olacağını düşünüyorduk. Ancak ***Bey, gerekli testleri ve tomografiyi yapmadı. Kan tahlilleri ve diğer gerekli işlemleri yaptırmak yerine, kendi bildiği yöntemlerle hareket etti. Hastaneden daha uygun maliyetle çıkabileceğimizi düşünürken, ulaşamadığımız sonuçlar ve bitmek bilmeyen test önerileriyle karşılaştık. 'Endoskopi yapalım' önerisiyle daha da şaşkına döndüm. Keşke annemi check-up yaptırsaydık, daha az ödeme yapardık. Maalesef, bu doktorun sınırlı muayene ve test kabiliyetine şahit oldum. İnsanları gereksiz yere birçok test yapmaya ve ekstra masraflara sürükleyen bir yaklaşım sergiledi. Röntgen, ultrason, akciğer tomografisi ve tam kan sayımı gibi birçok işlem yaptırdı. Sonuçta, endoskopi sonucu mide ağrısı teşhisi konuldu ve bu deneyim, hastanenin yanından bile geçmemeye karar vermemize neden oldu. Bu şikayet, hasta ş*** ç**** adına yapılmıştır.

13 Mayıs 2024 17:19 (Şikayetten 18 saat sonra)

Kıymetli Misafirimiz Çağlar Bey, Öncelikle yaşadığınız olumsuz tecrübeden dolayı üzüntülerimizi ifade etmek isteriz. Sizlere daha iyi hizmet sunabilmek ve konu özelinde yardımcı olabilmek adına kurumumuza ait hatlarımızdan tarafımızla iletişime geçmenizi rica eder, sağlıklı günler dileriz.

Çağlar
Çağlar
16 Mayıs 2024 11:52

Merhaba yetkili Dün aradım telefona cevap verilmedi Bugün aradım bilgilerim alındı dönüş yapılacağı söylendi şu an net bir açıklama yok

Ranıp sonuçtan hiç memnun değil

İlgisiz Muayene Ve Yanlış Tedavi Sonucu Yaşanan Sağlık Sorunları

21 Temmuz 2025 15:18
Simge sonuçtan hiç memnun değil

09 Mayıs 2025 00:24

Gebelik Takibinde İlgisiz Ve Güvensiz Doktor Deneyimi

11 Aralık 2024 22:02
Sabriye sonuçtan hiç memnun değil

15 Ağustos 2024 12:25