Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Doktor Yok, Röntgen Çalışmıyor: Hastane Ziyareti Hüsranla Sonuçlandı

Doktor Yok, Röntgen Çalışmıyor: Hastane Ziyareti Hüsranla Sonuçlandı
17 Ekim 2024 16:23

Merhaba, 17 Ekim perşembe 2024 tarihinde 09:20 saati ortopedi travmatoloji bölümünden Yüksek İhtisas Görükle binasından randevu aldık. Doktorumuz Fatih Cin olarak kayıtta geçiyor. Bursa Yıldırım dan Görükledeki hastaneye kadar gittik ama sonuç karşımızda doktor Fatih Cin yoktu ayrıca röntgenleri çalışmıyormuş.! O kadar yolu niye gittik madem doktor yok bu neden belirtilmiyor.! Gerekli araç ve gereçler neden çalışmıyor oraya neden hasta yönlendiriliyor.! Muayene eden kimdi anlamadım. Yerine koydukları kişinin kim olduğu hakkında bilgi verilmeli. Değil mi.? Bu nasıl bir sistem esnekliğidir.! Şikayetçiyim.! O kadar yola dünya para verdim taksilere, gücüm olsa özele giderdim bu nasıl bir eziyettir millete…röntgen lerinin çalışmaması ne demek madem öyle kapatın o bölümü yönlendirmeyin bizi taaa oralara yazık değil mi bizlere zamanımıza paramıza.! Nasıl bir keyfiyet bu.! Nasıl bir hizmet anlayışı.!

Sevda
07 Ocak 01:09

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Araştırma Hastanesi. Bu hastanedeki doktorların özellikle ortopedi travmatoloji bölümündeki doktor kadrosu son derece ilgisiz ve yetersiz

Sevda
20 Şubat 12:49

Hepsi fal bakar GB MR veya röntgen sonuçlarını yorumluyor hiçbir doktordan net ve aklı selim açıklama veya yönlendirme almadık bu kurumun bu bölümündeki doktorların derhal denetimden geçmesini ve görevini hakkıyla yapacak maaşını hak edecek kişilerin yerleştirilmesini arz ve talep ederim.

17 Eylül 2024 10:53
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

Gaziosmanpaşa Eğitim ve Araştırma Hastanesi GOP Araştırma Hastanesi 7 Dakika Beklemeyen Doktor

10 Mayıs 2024 10:02
Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

Bursa Yüksek İhtisas Eğitim Ve Araştırma Hastanesi Doktor İlgisizliği Ve Muayene Yapmaması

24 Nisan 2024 18:51

Acil Serviste Uzun Bekleyiş Ve İlgisizlik