Bursa Vergi Dairesi Vergi Dairelerinde Ki Sistemin Geriliği

01 Ağustos 2023 13:34

Ataevler vergi dairesine gittik yapılandırma için. Vergisini ödemek isteyen bir suru insan sabah 10 da gelen insanlar aksam 7 de 8 de 9 da çıktı. Vergi ödeme sistemi çok kotu durumda. Telefon faturasının bile kolaylıkla ödendiği bu zamanda bu nasıl geri bir sistem. Uygulama yapmışlar göre sürekli sistem yok sistem yok. Vergi dairesine gidiyoruz sistem yok sistem yok. Bir suru gişe var 2 3 kisi çalışıyor. Saat 5 i geçince de bağırmaya başladılar yok sure uzatıldı vs
Ya ben sabahtan beri beklemişim neden bırakıp gideyim. Ayaklarımı hissetmiyorum sabah kalktım kahvaltı hazırlayacak gücüm kalmadı. Burada bekleyen insanların evleri yuvaları çocukları yok mu bu nasıl zulümdür. Bir de şikayet edince hemen güvenlik diye bağırıyorlar. 5i geçince klimayı da kapattılar yazık

Semra
Semra
01 Ağustos 2023 13:19

Annemin kolu kirik sabahtan akşama kadar açıdan rengi beyazladı. Oturacak yer bile doğru düzgün yok. Bir memura dedim acaba bos sandalyeden bir tane alabilir miyiz annemin omzu kırık. Memur bana istersen şefin odasına alalım dedi Umarım en yakin zamanda aynı acıyı yasar

Rıhtım Vergi Dairesi'ne Ulaşmak İmkansız!

18 Mart 2025 15:05

11 Ekim 2024 18:43