Bursa Şehir Hastanesi Ortopedi Doktorundan Şikayetçiyim

24 Mayıs 2024 19:07

Bursa Şehir Hastanesi'nde omuz ameliyatı olmak için tüm tahlillerim hazırlandı, anestezi doktoru gördü. Her şey tamamlandı. Bir hafta boyunca beni hastaneye çağırıp 'ameliyat yapacağız' deyip eve gönderdiler.

Tekrar aradılar, 'sabah gel' diye gittim. Ameliyata hazırladılar, damar yolu açıp sedyeye yatırıp ameliyathaneye götürdüler. Hemşireler, ameliyatın iptal edildiğini ve ameliyat olmayacağımı söylediler. Tekrar damar yolunu çıkardılar. Şikayet edeceğimi söyledim doktora, o zaman 'git özel hastanede ya da başka yerde ameliyat ol' diye ithamlarda bulundu.

Ameliyat olmadan eve geldik. 70 yaşında biri olarak şekerim de var, beni saatlerce aç karnına ameliyat olacağım diye beklettiler, psikolojimi bozdular. Bursa Şehir Hastanesi ortopedi doktoru ***** ****** şikayetçiyim. CİMER'e de yazdım, bir sonuç alamadım. 'inceleyeceğiz' dediler. Video çekip bütün sosyal medyada yayın yapacağım.

Recep
Recep

Doktorun isminin baş harflerini söylerseniz bir fikrimiz olabilir. Tam yazılması uygun olmadığından izin verilmiyor çünkü

Yasemin sonuçtan hiç memnun değil

11 Temmuz 2023 13:11

Bursa Şehir Hastanesi Bu Hastaneye Yazık Oluyor...

12 Temmuz 2024 13:44

02 Nisan 2024 21:47