Bürosit
26 Aralık 2023 04:442.610
Furkan'ın Teşekkür Mesajı
29 Ocak 2024 tarihi itibariyle Bürosit K50 model koltuğumu, k30 fileli model ile değişim yapılmıştır. Bu süreçte benimle hızlı bir şekilde iletişime geçip sorunumu çözmede yardımcı olan Fatih beye, İzmir Gür metal Bürosit mağazasından Şenay hanıma ve cana yakın tavrıyla her konuda yardımcı olan Gökhan beye teşekkürlerimi iletmek istiyorum. Böyle bir durumda mağdur bırakmayan Bürosit markasına tekrardan teşekkür ederim. Bol kazançlar dilerim.

3 Aralık 2023 tarihinde Bürosit'in İzmir mağazasından deneyerek aldığım K50 modeli (ürünün internet satışı olmadığını ve bildiğim kadarıyla yeni bir ürün olduğunu belirtmek isterim) mağazada denerken bu durumun farkına maalesef varamadım ama oturma alanının inanılmaz rahatsız olduğunu söylemek istiyorum. 1.90 boyunda ve 90 kilo ağırlığında biri olarak, bu ürünü seçme sebebim oturma alanının geniş ve ayarlanabilir olmasıydı. Ürünün oturma alanının kumaş ve visko süngerden oluşması ilgimi çekmişti ama bu konuda yanıldığımı gördüm. Acaba vücudumun alışması mı gerekiyor diye düşünerek yaklaşık bir ay boyunca koltuğu deneyimledim ama üzülerek söylemek istiyorum ki, süngerin altındaki koltuk mekanizması maalesef kalçamda batma yaparak ağrıya sebep oluyor. Koltuğa güvendiğim için emin olmak adına ortopedik minder koyup oturduğumda herhangi bir batma hissetmedim. Fileli olan modellerin gergin olduğu için büyük ihtimalle bu sorunu yaşamayacağınızı düşünüyorum. Üniversite öğrencisiyim ve bel fıtığı rahatsızlığım var. 10 bin TL vererek aldığım ürünün bu konuda beni rahat ettirmemiş olması maalesef beni üzdü. Oturma alanı sünger olan modelleri seçecek olan kişilerin bu konuda dikkatli olmaları gerektiğini düşünüyorum. Umarım Bürosit gibi büyük bir marka bu görüşlerimi dikkate alır ve koltukta iyileştirmeler yapar.

26 Aralık 2023 08:44 (Şikayetten 4 saat sonra)

Furkan Bey merhabalar, öncelikle değerli eleştirileriniz için teşekkür ederiz. SSH ekibimiz en kısa sürede sizinle iletişime geçerek sorunu çözecek. Görüşmek üzere, sağlıklı günler dileriz.

29 Ocak 2024 18:23

Bürotime Comfy 1 Yıllık Olumsuz Tecrübe.

Ugur
11 Ağustos 2024 16:382.214

"Şeyma hanım'a ilgisinden dolayı teşekkür ederim. Ürünümü yenisiyle değiştirdik."

Revaha
Revaha
Ofisel
13 Şubat 2025 16:011.130

Yaklaşık 2 yıl önce, yüksek fiyatı ve dikkat çekici reklamları nedeniyle King Fabric markasından bir koltuk satın aldım....

Türksit Büro Mobilya Oyuncu Koltuğu İkiye Ayrıldı

Ayşe
2 Kasım 2023 17:393.039

Türksit firmasından asos oyuncu koltuğu aldık. Zaten geldiğinde ne kadar kalitesiz olduğu hemen anlaşılıyor. 11 ay sonra...

Türksit Büro Mobilya Oyuncu Koltuğu İkiye Ayrıldı