Sedat sonuçtan hiç memnun değil

23 Mayıs 2024 19:52

Avcılar Burger King ten almış olduğumuz hamburgerin köftesinde, ne olduğunu anlamadığımız tuhaf şeyler var. Köftenin görselini ek yaptım. İlk kez böyle köfte görüyorum. Yetkililere duyurulur. 220 TL para verip, çöpe attığımız bir ürün oldu. Umarım bununla ilgili bilgilendirme yaparlar firmadan

24 Mayıs 2024 16:40 (Şikayetten 20 saat sonra)

Sayın Yetkili, 28863547 no’lu şikayete ilişkin müşterimizle görüşülerek gerekli bilgilendirme yapılmıştır. Bilgilerinize sunarız. Saygılarımızla, Burger King Müşteri Hizmetleri

24 Mayıs 2024 19:09

Ürünün üstündekilerin hava kabarcığı olduğu pişirme tekniği kaynaklı olduğu belirtildi. Telefonda kendilerine bugüne kadar hiçbir hamburgerlerinde böyle bir durumla karşılaşmadığımı ve hava kabarcığından ziyade köftenin üzerinde bir şeyler vardı diye belirttim. Ne telefondaki beni anladı ne de onun verdiği cevap beni tatmin etti. Sonuçta hava kabarcığı olsa köfte delik delik olurdu o zaten anlaşılırdı. Bunun bildiğin yüzeyinde resmen bir şeyler var. Çözüm sunmak için arayıp çözümsüzlük sunan bir müşteri hizmetleri var. Bir daha Burger King mi tövbe.

24 Mayıs 2024 19:12
Burger King Tuhaf Hamburger Köftesi

Köftenin yüzeyindekiler hava kabarcığıymış pişirme tekniğinden oluyormuş. Yersen!

05 Ekim 2023 15:55

13 Mayıs 2025 16:47
Çiğdem sonuçtan çok memnun

Çiğdem
23 Eylül 2023 09:29
"Pişmesi için delme işlemi yapıyorlar ve bu şekilde gözüküyor. Açıklamanız için teşekkür ederim. Bilmeyen birisi için hoş bir görüntü değil"
Burger King Whopper Garip Köfte

28 Ocak 2024 20:51