Sibel sonuçtan hiç memnun değil

Anaokulunda Güvenlik İhmali: Çocuğumun Yaşadığı Korkunç Kaza

07 Ekim 2024 15:23

Oğlum 24 aylıkken Burçak anaokullarında kayıt yaptırdık. Evime yakın oluşundan dolayı tercih ettim. Ama maalesef yaşanılacak en kotu deneyimleri yaşadık Burçak'ta. Temmuz 2024te çocuğumu kreşe bırakıp iş yerine henüz yeni gitmişken kreşin müdürü tarafından arandım (G**** hanım). Oğlumun kapıya çarptığını ve hastaneye gidilmesi gerektiği hakkında bilgi verdi. İş yerinden acilen çıktım hastaneye gittim peşlerinden. Maalesef çocuğumun sağ kaşından alnına doğru oldukça uzun bir kesi oluşmuş. Yarayı görünce inanamadım bu kadar büyük ve derin bir yara kreşte nasıl gerçekleşebilir ki! Oğluma 6 dikiş atıldı. Ömür boyu iz kalacağı doktor tarafından söylendi. Böylesi yaranın oluşabilmesi için ciddi ihmal ve önlem eksikliği olduğunu düşündük. Gösterdikleri kapı inanılmaz sivri ve kreş ortamına asla uygun olmayan şartlar mevcuttu. Olay yaşandıktan sonra tabii ki daha dikkatli baktık mobilya vs her şeye. O kadar tehlikeli ve köşeleri sivri masa ve dolaplar vardı ki gözlerime inanamadım. G**** hanım daha önce başımıza böyle bir olay gelmediği için kapıya herhangi bir önlem almadık dedi. Bu kabul edilebilir bir cevap değil asla oğlum gözünü de kaybedebilirdi. Şu an bile çocuğumu her gören bu yaranın nasıl oluştuğunu soruyor çünkü dikkat çekiyor. Bu kadar sorumsuzlar ve insanları ciddiye almıyorlar asla. Sonrasında da çok kırıcı cevaplar da aldık zaten. Bu bina eski mobilyaları sizin için değiştirelim mi şeklinde yorum yaptı hanımefendi,. Çocuk bu sizin yanınızda da düşebilir kader vs bu laflar kabul edilemez. Bu kadar önlem açığı bırakıp da iki yaşındaki bir çocuğun ömür boyu yüzünde taşıyacağı bir ize sebep oldunuz. Asla hakkımı helal etmiyorum. 6 dikişe ihtiyaç duyacak kadar ciddi bir yaraya sebep olduysanız bunun ihmalden başka bir açıklaması olamaz. Hukuki işlemleri başlattık. Oğlum için elimizden geleni yapacağız. Olaydan sonra kapı ve diğer tehlikeli mobilyalar hala duruyordu. Herhangi bir önlem alınmamıştı, kreşteki çocuklar ciddi risk altında bence. Ben çocuğumun başına bu olay geldikten sonra tabii ki çocuğu kreşten aldım. Bu tarz insanlara canımızı emanet edemeyiz.

Duysev Anaokulları Çocuğuma Şiddet, Öğretmen İhlali

03 Şubat 2024 17:15
Duysev Anaokulları Çocuğuma Şiddet, Öğretmen İhlali
Uğur sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gözde Çocuklar Anaokulu'nda Çocuğuma Verilen Zarar

26 Eylül 2023 21:29