Burak Teknik Tamir Edilmeyen Çamaşır Makinesi Ve Geri Alınmayan Para

06 Aralık 2024 14:11

Çamaşır makinem bozulduğu için Armut.com üzerinden İstanbul Burak Teknik Servis benimle iletişime geçti. (Firma: B** T** ve A** T**) Tamirine 3500 TL istediler ama ellerinde daha iyi bir makine olduğunu söylediler. 4000 TL verip makineleri değiştirdim fakat makine bozuktu. Geldiler, yaptılar sözde ama yine çalışmadı. Daha sonra ulaşmak çok zor oldu. Genel olarak telefona bakmıyorlar. Yazışmalarda da makinenin bozuk olmadığı, bizim çalıştıramadığımızı iddia ettiler. Daha sonra teknisyenleri beni arayıp 'Makineyi getirin, yapmıyorum sizin makinenizi' gibi şeyler söyledi. Paramı da makinemi de iade etmiyorlar. 2 haftadır sürekli oyalıyorlar. Geleceğiz deyip gelmiyorlar, gelseler bir makineyi tamir edemiyorlar. 'Bari benim makinemi yapıp getirin' diyorum, yine oyalıyorlar. Artık tüm delillerimle savcılığa başvuracağım. Her gün gelecekler diye bekletip işe gidemediğim günlerin hesabını verirler adliyede. Yeterince mağdur edildim. Bana adli süreçten başka yol bırakmadılar. Armut sitesinde daha önce hesapları bu tarz olaylardan kapatılmış, aynı vergi numarası üzerinden başka hesaplarla yeni üyelik yapmışlar, hesabı tekrar kapattılar. Firma sahibi beni arayıp 'Hesabımı açtırmazsanız para iadesi de makinenizi de vermeyeceğim' dedi. Anneme garanti belgesi diye verdikleri evrakta firma bilgisi, isim bile yazmamışlar, bir hak iddia edemeyeceğimi de söylediler. Tamamen yanıltıcı bir firma olduğuna kanaat getirdim. En doğru kararı adalet verecektir. İşe gidemediğim günlerimin, yaşadığım mağduriyetin hesabını mahkemede vereceksiniz.
Firma no: +90 (542) 749 **** ve +90 (542) 749 ****.

Ytk Grup Teknik Servis Ytk Grup Servis

30 Kasım 2023 17:11

11 Ocak 2025 22:40

30 Ağustos 2024 23:17

08 Eylül 2024 18:53
Fatma sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 16:45