Burak Botanik Bitki Uzmanı Sipariş Sorunu

Burak Botanik Bitki Uzmanı Sipariş Sorunu
24 Ocak 2024 11:34

Burak botanik (bitki uzmanı hesabı) ten 22.11.2023 te sipariş verdim. Anthurium bitkim yollanmadı. 10 Ocak 2024 te tekrar siparişim oldu. Siparişime ekleneceği söylendi eksik gelen bitki için. Sipariş elime ulaştı bitki yine gönderilmedi.
Gönderilen diğer bitkiler ise paramparça halde geldi. Hepsi kargoda zarar görmüş kötü paketlendiği üst üste konduğu için. Kendisine durumu ilettim eksik bitkiyi ve zarar gören bitkilerin yenilerini göndereceğini söyledi. Dolap üzerinden de yorum olarak yaşadığım durumu sipariş değerlendirmesi olarak yazdım. Dolap üzerinden nasıl yorum yaparsın diyerek kendisi beni her yerden engellemiş. Eksik ürünüm gelmedi telafi edeceğini söylediği ürünleri de telafi etmedi.
Kısaca benim ne param ne ürünlerim ulaştı hesap kayboldu. Kendisine WP üzerinden ulaştım. Dolaptan beni kötüledin dedi. Kısaca maddi manevi mağdur edildim. Telafi edilmesini geçtim bir de üzerine engellenmişim tüm mecralardan. Bunu buraya yazıyorum ki bilginiz olsun. Görülen tüm iyi yorumlara aldanmamak gerek. Kötü siparişleri engelliyorlarmış kendileri. Bu tavır resmen sen sesini kes kimseye şikayet etme tavrı.

Gizem sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 17:27

Sahra Flora Çiçekçilik Özel Tür Amaryllis Mağduriyeti!

06 Mart 2024 08:38
Alihan sonuçtan hiç memnun değil

05 Haziran 2024 05:58