Yağız sonuçtan çok memnun

Buff Labs Türkiye Buff Kılıf Kenar Sökülmeleri Ve Gevşemeler

30 Ağustos 2024 19:42
Yağız'ın Teşekkür Mesajı
“Çalışma günleri içerisinde birkaç saat kadar kısa bir sürede konuyu çözüme ulaştırdılar. Tarafıma yeni ürün gönderimi sağlandı. Kendilerine hassasiyetleri ve güzel iletişimleri için teşekkür ediyorum.”

Yaklaşık 9 ay önce satın aldığım iPhone 15 Plus Buff kılıfımda herhangi bir darbe uygulaması olmadan zamanla gevşeme ve ekteki videoda görüldüğü gibi kenar sökülmeleri meydana gelmiştir. Sağlam bir ürün sahip olmak amacıyla satın aldığım buff markalı ürün beni bu şekilde memnuniyetsizliğe uğrattı. Konu ile tarafınızla iletişime geçmeye çalıştım ancak mümkün olmadı. Garanti ve ürün desteği konusunda dönüşünüzü rica ederim.

02 Eylül 2024 09:34 (Şikayetten 2 gün sonra)
03 Eylül 2024 20:14

04 Eylül 2024 09:05

Merhaba Buff Labs Türkiye olarak öncelikle bizi tercih ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz. Tüm ürünlerimizde yaşayabileceğiniz problemler adına her daim yardımcı ve yanınızda olmaya hazırız. Bizim için çok değerlisiniz. Sağlıklı ve güzel günler temenni eder sevgiler dileriz.

Melih sonuçtan çok memnun

10 Haziran 2024 13:59
"Yeni ürün sevk ettiler hemen teslim aldım. Umarım aynı sorun yaşamam. Teşekkür ederim."
Yılmaz sonuçtan çok memnun

Yılmaz
26 Mart 2025 23:26
"Müşteri memnuniyet odaklı olmaları, iyi niyetleri ve destekleri için çok teşekkür ederim."

22 Ocak 2024 21:56

10 Şubat 2024 18:17