Tunahan sonuçtan çok memnun

Buff Labs Türkiye Buff Garanti Kapsamı

22 Mayıs 2024 19:49
Tunahan'ın Teşekkür Mesajı
“WhatsApp hattına ulaştığımda kısa sürede kırılan ekranın yerine yenisini yolladılar. Markaya ilgisinden dolayı teşekkür ediyorum, malının arkasında durduğu için tebrik ediyorum”

İPhone 5 Pro için aldığım Buff kırılmaz cam yaklaşık 20 santim yükseklikten arabanın içine düştü ve kırıldı. Troy mağazasına gittiğimde Garanti'nin kırılmaları kapsamadığını söylediler kırılmaz camın garantisinin kırılmayı kapsamamasını mantığım almadı.

24 Mayıs 2024 08:50 (Şikayetten 1 gün sonra)
29 Mayıs 2024 16:57

29 Mayıs 2024 16:58

Merhaba Buff Labs Türkiye olarak öncelikle bizi tercih ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz. Tüm ürünlerimizde yaşayabileceğiniz problemler adına her daim yardımcı ve yanınızda olmaya hazırız. Bizim için çok değerlisiniz. Sağlıklı ve güzel günler temenni eder sevgiler dileriz.

Meral sonuçtan çok memnun

17 Nisan 2025 18:02
"Birkaç gün içerisinde bana dönüş yapıldı. Müşteri memnuniyetine inanılmaz özen gösteriyorlar. Çok kibar ve anlayışlılar. Ürünü tekrar göndermeyi teklif ettiler. Müşteri memnuniyetine bu kadar önem veren bir firma daha önce hiç görmemiştim. Tekrar bir ürün satın almak istediğimde kesinlikle Buff Labs'ten alırım. Her şey için çok teşekkür ederim tüm mağduriyetim giderildi."
Buff Labs Kırılmaz Cam: Küçük Düşmede Büyük Hayal Kırıklığı

10 Şubat 2024 18:17
Buff Labs Türkiye Buff Lab Türkiye İphone 15 Pro Ekran Koruyucusu Kalitesizliği
Erkutay sonuçtan çok memnun

Erkutay
12 Aralık 2024 19:23
"Numara üzerinden ulaştım ve yeniden sıfır ürün gönderimi yaptılar. Teşekkürler..."
Buff Ekran Koruyucu Beklentileri Karşılamıyor
Buff Ekran Koruyucu Beklentileri Karşılamıyor
Şinasi sonuçtan çok memnun

Şinasi
25 Kasım 2024 13:09
"Gürgençler'le yaşadığım buff cam filmi mağduriyetimi firma sattığı ürünün arkasında durarak kurumsal firma olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak değişim gerçekleştirmiştir iletişimdeki sorunlarımın çözülmesinde yardımcı olan alper beye ve firmaya çok teşekkür ederim"
Berke sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2024 18:36
"Teşekkür ederim"
Buff Labs Türkiye Buff Marka Neon Lens Koruyucuları Plastik Ve Karanlıkta Parlamıyor