Şinasi sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 13:09
Şinasi'nin Teşekkür Mesajı
“Gürgençler'le yaşadığım buff cam filmi mağduriyetimi firma sattığı ürünün arkasında durarak kurumsal firma olarak müşteri memnuniyetini ön planda tutarak değişim gerçekleştirmiştir iletişimdeki sorunlarımın çözülmesinde yardımcı olan alper beye ve firmaya çok teşekkür ederim”

31.10.2024 tarihinde Gürgençler Bodrum şubesinden iPhone 16 Pro Max için Buff marka kırılmaz cam filmi ve lens koruyucu taktırdım. 20. günde ekran çatladı, 24. günde başka yerinden çatladı. 24.11.2024 tarihinde taktırdığım Gürgençler'e giderek sorunumu, 'kırılmaz cam' diye taktığınız cam kırılmadı ama çatladı dediğimde, lakayıt bir tavırla 'İyi ya, telefonun camına bir şey olmamış.' dendi. Değişim talep ettim, olumsuz yanıt aldım. Sattığı malın arkasında durmamaları esnaflığa sığmaz. Ben de ticaret yaptım, her zaman müşteri memnuniyetini ön planda tuttum. Çözüm bekliyorum.

27 Kasım 2024 15:55 (Şikayetten 2 gün sonra)
28 Kasım 2024 17:54

28 Kasım 2024 18:24

Merhaba Buff Labs Türkiye olarak öncelikle bizi tercih ettiğiniz için size çok teşekkür ederiz. Tüm ürünlerimizde yaşayabileceğiniz problemler adına her daim yardımcı ve yanınızda olmaya hazırız. Bizim için çok değerlisiniz. Sağlıklı ve güzel günler temenni eder sevgiler dileriz.

Muhsin sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2023 21:20
Panzerglass Kılıfta Hava Kabarcığı Oluştu!
Oğuz sonuçtan hiç memnun değil

16 Ekim 2023 14:42
Panzerglass Gürgençler Garanti Teminatı Dışı Hizmet Veriyor
Sema sonuçtan hiç memnun değil

15 Ocak 2024 17:27