Sercan sonuçtan hiç memnun değil

23 Ağustos 2024 23:43

09.08.2024 tarihinde Beylikdüzü şubesinden, daha önce online ödemesini yaptığım aracı saat 19:00 gibi teslim aldım. Aracı teslim aldığımda lastik sensörü yanmaktaydı. Yolda lastiklerin havasını yeniledim. Beylikdüzü'indeki Budget ofisinden Bağcılar'daki evime yaklaştığımda lastik sensörü tekrar yandı ve tekrar hava bastım. Gece saat 00:00 gibi ailem ile şehirler arası yola çıktım. Evden yaklaşık 5 km uzaklaştıktan sonra otoban üzerinde tekrar sensör yanınca Budget'i arayarak çözüm istedim. Eşim ve 3 yaşındaki çocuğumla arabada yol kenarında saatlerce çağrı merkezlerinin çözüm bulmasını bekledim. Birkaç kez hem çağrı merkezleri hem de arattırdıkları Opel servisinin yönlendirmesiyle lastiklere hava basıp deneme maksatlı Bağcılar'da turladım. Lastiklerde sorun olduğuna inandıklarında seçenek olarak yaklaşık 200 km uzaklıktaki Kocaeli veya Bursa'dan ikame araç verebileceklerini söylediler. Sorunlu lastiklerle o kadar yol gitmeyeceğimi ilettim. 3 lastiğin havası hemen azalmaktaydı. Açık olan İstanbul Havalimanı veya Sabiha Gökçen Havalimanı şubelerinden ayarlamaya çalıştıklarını, sonraki konuşmamızda uygun araç olmadığını söylediler. Ancak konuşma esnasında uygulamadan baktığımda 2 ofiste de birçok araba satın almaya müsait gözükmekteydi. Israrlı bir şekilde 2 ofisten birinden ayarlanması gerektiğini söyleyip mağduriyetimi anlattım. Saat sabaha doğru 03:15 gibi arayıp İstanbul Havalimanı şubelerinden araç ayarladıklarını ancak ödeme yaptığım aracın bir üst segmenti araç olduğundan fark ödeyeceğimi söylediler. İtirazıma rağmen mecburen kabul ettim. Havalimanı şubelerine 03:45 civarı gittiğimde kiralamış olduğum aracın aynısını verip ücret farkı almadılar. Ancak bu hengamede tüketmiş olduğum yakıtın ödemesini faturama yansıtacaklarını söylediler. Yeni aracı alıp şehir dışına gidip döndüm. Ve 11.08.2024 tarihi saat 18:00 civarında aracı, yönlendirmeleri üzerine Beylikdüzü şubelerine teslim ettim ve çağrı merkezlerine şikayetlerimi ilettim. Geçen hafta Beylikdüzü şubesinden aranarak özür dilediler ve yaşatılan durum için kullandığım HGS ücretlerini tarafımdan kesmeyeceklerini söylediler. Ben de yaşattıkları kötü deneyimlere rağmen HGS jestlerini kabul ettim. Buna rağmen yine de kesintiyi yaptılar. Çağrı merkezleri bilgi paylaşmadı. Beylikdüzü şube ile bugün tekrar görüşmek istediğimi ilettim ancak dönüş sağlanmadı. Sürecin en başından sonuna kadar oyalandım. Yapacaklarını söyledikleri HGS jestinde bile yalan söyleyip yine de HGS ücretini kestiler.

26 Ağustos 2024 12:31 (Şikayetten 2 gün sonra)

Rahmi sonuçtan hiç memnun değil

Budget (budget.com.tr) Kiralık Araçta Arıza Ve İade Sorunu

07 Kasım 2024 18:17
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

28 Ekim 2024 14:54
Budget (budget.com.tr) Rezervasyon Sorunu Ve Ekstra Ücret Talebi
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

29 Eylül 2023 19:46
Budget (budget.com.tr) Fiziki Ve Maddi Mağduriyet
Budget (budget.com.tr) Fiziki Ve Maddi Mağduriyet

02 Eylül 2023 17:44
Ferhat sonuçtan hiç memnun değil

Budget (budget.com.tr) Kiralık Araçta Tehlikeli Lastik Sorunu Ve Ödenmeyen Masraflar

06 Ağustos 2025 17:25