İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Buderus Fazla Gaz Tüketimi

İbrahim
22 Kasım 2023 11:18

Daha önce Buderus gb12 modelini kullandım, çok memnun kalmıştım. Bu sefer gb122 modelini aldım, almaz olaydım. İlk kullanımda kombinin sağ alt köşesinden su damlamaya başladı, sözde tasarruflu diye aldım kombi gaz kesmeden 24 saat aralıksız çalışıyor, bir dünya fatura gelecek. Kurulum esnasında ayar mı yapılmadı bilmiyorum ama hiç memnun değilim

24 Kasım 2023 20:16

5 yıl garantili aldığım Buderus gb122 kombiyi 1 haftadır kullanmaya başladım, kombiden gelen yüksek ses ve kombinin aralıksız 24 saat çalışması sorunu ile müşteri hizmetlerini arayarak servis talebinde bulundum, yaklaşık 400 lira servis ücretinin olduğunu öğrendim, basit servis ücreti adı altında bu ücreti istediler. Arıza Kullanıcı kaynaklı olmasa dahi bu ücreti verecekmişim. Madem öyle neden 5 yıl garantisi var bu kombinin. Daha 3 4 gün bile yanmadı neyin ücreti bu. Hem ayıplı arızalı ürün satin hem de servis ücreti alin. Bin pişman oldum Buderus aldığıma. İade hakkim olsa hemen iade ederim

22 Kasım 2023 13:10 (Şikayetten 1 saat sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak sizinle en kısa sürede iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

27 Kasım 2023 11:51

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Buderus Müşteri İletişim Merkezi

Buderus Kombi Gb122 Combi Fazla Fatura Geliyor

Doğan
10 Şubat 2024 14:34
Türker sonuçtan hiç memnun değil

Türker
23 Kasım 2023 22:16