Bubilet Konser Bileti İptali

Bubilet Konser Bileti İptali
22 Şubat 2024 11:36807

Merhaba aldığım bileti 48 saat dolmadan iade destek formu oluşturduğum halde iade edemiyorum. İptal edilemez olduğuna dair bu bilet tarafından mail geldi. Ama sitede 48 saat dolmadan iptal edilebileceği yazıyor kimse sonuçta keyfi iptal etmez yaşattığınız mağduriyeti düzeltmenizi istiyorum

22 Şubat 2024 14:55

Merhaba bu bilet üzerinden aldığım bileti daha 48 saati doldurmamasına ve sitelerinde iptal iade olabilir yazdığı halde kabul etmiyorlar. Farklı kişilerin bilet iptali ve ücret iadesi olmuş örnekleri var. Sitenizde iptal ve iade işlemlerinde formu doldurmamız gerektiği yazıyor ona rağmen olumlu dönüt almıyorum. Bu konuda dava açacağımı sonuna kadar gideceğimi söylemek istiyorum ya da siz mağduriyet yaşatmayın lütfen

22 Şubat 2024 11:52 (Şikayetten 15 dakika sonra)

Merhaba, mail yoluyla görüşme sağlanmıştır. Tüm soru ve talepleriniz için mail atmanız yeterlidir.

İlknur
22 Şubat 2024 14:56

Sitenizde iptal formu yazdığı halde 48 saati doldurmadığını söyleyip mağdur ederek olumlu yanıt vermiyorsunuz

İlknur
22 Şubat 2024 15:02

Uygulamanızda iptal edilebilir yazıyor ona rağmen mağdur ediyorsunuz

22 Şubat 2024 15:04

Merhaba, sorun çözülmüştür. Tüm soru ve talepleriniz için mail atmanız yeterlidir.

Buse
Şikayeti Çözüldü
28 Şubat 2024 15:41

Konsere daha 4 gün olmasına rağmen biletimi iptal edemiyorum o gün o şehirde olamayacağım bu yüzden biletlerimi iptal etmek istiyorum, konserden 48 saate kadar iade olur yazıyor ama mailden olumlu dönüş sağlanmadı

Bubilet Bilet İptali Yapmak İstiyorum

15 Haziran 2024 13:22471

Aynı gün içerisinde almış olduğum bileti yanlış tarihe aldığım için iptal etmek istiyorum. Sitede 48 saat içinde iade ve...

Bubilet Bilet İptali Yapmak İstiyorum.

17 Haziran 2024 00:50350

Tümünü Gör
Bubilet Yine Hayal Kırıklığı

Bubilet YineHayal Kırıklığı

Dogan
Bubilet'ten Alınan Konser Sorunu!

Bubilet'tenAlınan Konser Sorunu!

Zuhal