BTK (Bilgi Teknolojileri Ve İletişim Kurumu) Telefonum Kapatıldı

23 Kasım 2023 16:24

BTK kurumuna şikayetimi iletmek istiyorum. İkinci el alım satım cep telefonu işleriyle uğraşıyorum ve daha önce satmak üzere aldığım yaklaşık 1000 cep telefonum bulunmakta. Zamanım olmadığı için bu telefonların hepsine sim kart takıp deneyemiyorum, ancak hepsi yurt içi kayıtlıdır. Bazılarına sim kart taktığımda şebeke gelmiyor ve e-Devlet üzerinden sorguladığımda, '7 il ve üzeri kapatılmıştır' uyarısıyla karşılaşıyorum. Bu durum adil değil. Bu telefonlar için para ödedim ve kapatılmalarını anlamıyorum. Eğer IMEI'ler yeni kaçak telefonlara kayıt ediliyorsa ve bu yüzden kapatılıyorsa, devletin bu suçu işleyen kişileri bulması gerektiğini düşünüyorum. Parayla satın aldığım hakların iptali ne yasaya ne de anayasaya uygundur. Bu nedenle kapatılan IMEI'lerin yeniden açılmasını talep ediyorum.

Popüler Şikayet Konuları

Bu konuyla ilgili çözüm önerileri ve ipuçlarını inceleyin.
BTK IMEI Kayıt Sorunu
BTK Servis Yok Sorunu
1 Takipçi

Onur
23 Ocak 2024 21:33

Ali
08 Ekim 2023 14:11
BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Vergisini Ödediğim Telefonum Sistem Sorunu Nedeniyle Kapatıldı!
btk-bilgi-teknolojileri-ve-iletisim-kurumu-vergisini-odedigim-telefonum-sistem-sorunu-nedeniyle-kapatildi-1.pdf

Suat
11 Temmuz 2023 16:21

Savaş
11 Temmuz 2023 18:40
BTK (Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu) Telefonumun Sim Kartları Çalışmıyor

Ahmet
12 Temmuz 2023 15:12