Engin sonuçtan hiç memnun değil

Bticino D45 Diyafon Sistemi: Kullanımda Büyük Sorunlar

Bticino D45 Diyafon Sistemi: Kullanımda Büyük Sorunlar
Engin
12 Ekim 2024 11:59

Bticino D45 diyafon pişmanlıktır.
Markasına ve tasarımına güvenerek aldığımız Bticino D45 diyafon sistemini ne biz ne gelen kişiler kullanabiliyor. En başta ürün yazılımsal ve donanımsal hatalarla dolu. En ufak hatalı bir işlem yaparsanız ki şu ana kadar doğru yapan pek çıkmadı, ürün saniyelerce kendisini kilitleyip herhangi bir işleme izin vermiyor. Ancak bilen birisi varsa C tuşunu bulup basarsa yeni işleme izin verebiliyor. Panele en kritik noktaya kapıcı arama butonu koymuşlar?! Ve gelen kişi daire numarasına basıp ardından farklı bir yerde olan ok tuşuna basmak yerine kapıcı arama tuşuna basıyor ve ürün 1 dakika boyunca kapıcıyı arıyor, bu arada kapıcımız yok, kapıcıya ait bir sistem de yok, alet boşluğu arıyor. Sistemi kullanamadığımızı defalarca söyleyince kalabalık bir şekilde şirket yetkilileri geldi. Kendilerine ispat için o sırada yoldan geçmekte olan birinden 3 numaralı daireyi aramasını rica ettim, herkesin şahitliğinde yapamadı! Şirket yetkililerinin çözümü stickerlarla notlar yazıp bazı düğmeleri kapatmak oldu. Yani şu an o kadar komik ki. Sticker'ın yazıları silindi çünkü hala insanlar sticker'ın altında kalan kapıcıyı ara butonuna basmaya çalışıyorlar ve düzeltinceye kadar alet 1 dakika boyunca kendisini kilitliyor. Ben yukarıdan panelin biplediğini duyuyorum, C'ye basın demek için irtibat kurmaya çalışıyorum ama maalesef ürün 1 dakika boyunca bloke olduğundan çalışmıyor. Yani tonlarca para verdiğimiz şu sistemle gelene gidene rezil oluyoruz. Koca Bticino markasına da yazılım güncellemesi ya da ürün değişimi gibi kurumsal bir çözüm yerine yapıştırma kağıt çözümü hiç yakışmadı. Bu yazdığım sorunlardan sadece biri, ayrıca içeride dahili ziller çalışmıyor vs. Bir çözüm gelmezse de tüm sistemi başka bir marka ile değiştireceğiz.

26 Şubat 2025 11:49

Multitek M41 Model Diyafon

Reyhan
01 Ağustos 2023 12:00

15 Nisan 2024 14:44
Tahsin sonuçtan çok memnun

Audio Elektronik Yetersiz Teknik Destek

07 Eylül 2024 14:58
"Müşteri hizmetlerinin den ümit bey aradı, ilk aramam da bir yanlış anlaşılma sonucu benim bireysel kullanıcı değil de teknik bilgiye Vakıf olduğum ve kurulum yaptığım bir elektronikçi olarak düşünülüp teknik bilgi verildiği anlaşıldı. Düzeltme için teşekkürler"
Süleyman sonuçtan hiç memnun değil

11 Mart 2024 11:54