Elif sonuçtan hiç memnun değil

British Centre Hakaret, Eğitimin Gerektiği Gibi Verilmemesi, Para İadesi Yapılmaması

06 Ağustos 2023 19:14

Kız kardeşimi tavsiye üzerine bu kuruma yazdırdım. Kayıt esnasında eğitmenlerin yarısının anadillerinin İngilizce olacağı ve anlamadığı noktalarda mutlaka eğitmenlerle görüşmesi, gerekirse başka bir eğitmenden ders alacağı söylendi. Ancak önce ilk kurun ikinci haftasından eğitmen değiştirildi. Yeni gelen eğitmenin anlatımından zorlandığını ifade ettiği için eğitmen tarafından sınıftan atılmaya kalkıldı, hakaret edildi. Eğitmen kurumda devam edeceği için kardeşimin sınıfının değiştirilmesini talep ettik. Mümkün olmamasını söylemeleri üzerine şube değişikliğine gidip kaydını Bakırköy e kaydırdılar. İkinci kurun sonunda sınavda başarısız olması üzerine telafi dersi ve yeniden sınav talep etti. Kardeşime sınava girmeden 3. Kura geçmesi teklif edildi, bu teklifi kabul etmeyince telefonda yine hakaret ettiler. Kayıt için defalarca arayan kurum hala para iademizi yapmadığı gibi özür dahi dilemedi. Ders çağrılarını ise kardeşimin numarasına değil ikinci numara olarak verilen, acilen durumlar için kullanılacak annemin telefonuna gönderdiler. Sorulursa sorumluluklarını yerine getirdiklerini ama öğrencinin gelmediğini söyleyeceklerini düşünüyorum. Yetersiz eğitmenler sebebiyle hem ayları hem de parası ziyan oldu gitti.

08 Ağustos 2023 16:17

Ödemesi yapılan senetler ve sözleşme

25 Ağustos 2023 16:12

Asla mantıklı bir çözüm sunmadılar ve para iadesi alamazsınız dediler. Birisi aradı, biz sorunlu olan personeli gönderdik, benim burada masam da var, gelirseniz eğitimi alabilirsiniz ama size asla para iadesi yapmayacağız dediler. Masasının olması ile eğitimi vermelerini birbiri ile ilişkilendiremedim ama aylar sonra neyin eğitimi verecekler anlayamadım. Ayrıca derse giren eğitmenlerin yeterlilikleri de sorgulanmalı bu kurumda, evrak talep edince sunmuyorlar.

Dilko English Ne Yazık Ki Eğitimci Bir Tavır Sergilenmiyor

18 Temmuz 2023 23:49

18 Temmuz 2024 12:48
Ezginur sonuçtan hiç memnun değil

İngiliz Kültür Yabancı Dil Kursları İngiliz Kültür Avcılar Şubesi Şikayet

30 Mart 2024 17:18