British American Tobacco (bat) Dunhill Double Blue Sigara Kalitesizliği

23 Ağustos 2023 09:5993.996

Dün Türkiye'de yeni satılmaya başlayan Dunhill Double Blue marka sigara aldım. Temsilci arkadaş çok övdü sigarayı bayağı anlattı ve şans vermek istedim 1 paket aldım ve fiyatı diğer sigaralara göre oldukça yüksek 50 TL idi. Buraya kadar sorun yoktu aslında ama 20 adet sigaranın neredeyse 15 inde içerken yarısına gelmeden büyük büyük tahta parçası ot parçası gibi bir şey çıktı ve sigaranın ucu ayrıldı. Resmen doğru düzgün ortalama 5 adetinde çıkmadı yani verdiğim ücret boşa gitmiş oldu. Bat yakıştıramadım üstelik Premium bir sigara olarak satmaya çalıştığınız bir ürünün böyle çıkması üzücü.

23 Ağustos 2023 16:21 (Şikayetten 6 saat sonra)

Sayın Gökhan G.; Geri bildiriminizi bizimle paylaştığınız için teşekkür ederiz. Konu ilgili birimlere iletilmiştir. Taleplerinizle ilgili ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, BAT

Yorumlar(8)

22 Eylül 2024 09:42

Eskiden insanlar tütün içiyordu, artık ne içtiğimiz belli değil...! Dunhill sigarasını çok iyi bilirim, mükemmel üründür. Bizde yol bulma, çok kazanma, beleşe geçinme mubah olduğu için. Eski kalite ve tatları aramayın.

19 Eylül 2024 17:21

Oldukça yanıltıcı ve kesin hükmü en küçük vakaya göre dosdoğru acımasızca yazılmış yorum. Agu 2023 den beri 2 güne 3 paket olarak tükettiğim bu ürün oldukça lezzetli ve kaliteli paketlenmiş ayrıca 08.23 üretimliler ile 10.23 üretimliler arasında lezzet farkını hissetmiştim lakin bu fark fazla devam etmedi. Ankara İstanbul. Ve izm. De tekel ve akaryakıt istasyonlarından alıyorum. Alameti farikası yüksek eskilerden olan bu üründe Samsun'da elden gelen en iyi şekilde (optimal) üretilmiş besbelli.

12 Eylül 2023 22:42

Merhaba ben de bugün arkadaşın çok övüp denemem için ısrar etmesi sonucu aldım ama hiç alakası yok 55 TL verip içilecek sigara değil kusura bakmayın

2 Eylül 2023 04:43

Bu da ispatı.

29 Ağustos 2023 17:47

1 ayda 3 defadır kısa Parliament nigh blue alıyorum içinde 20 tenesinin 4-5 adetinde dal çıkıyor zehir gibi içilmiyordu bunları kimse denetlemiyor mu

British American Tobacco (BAT) Dunhill Double Blue İçinden Ot Çıkıyor!

30 Ağustos 2023 15:164.831

Bugün Dunhill Double Blue marka sigara aldım. Temsilci arkadaş çok övdü sigarayı bayağı anlattı ve şans vermek istedim 1...

British American Tobacco (bat) Dunhill Double Blue Hüsran!

21 Eylül 2023 19:462.904

Bat grubun yeni çıkarmış olduğu dunhill double blue sigarasını aldım. Premium bir ürün satmaya çalışıyorlar fakat hüsran...

Kent Sigarada Yabancı Madde Var!

Kent SigaradaYabancı Madde Var!

Murat
Sigaradan Odun Parçası Çıkıyor

Sigaradan OdunParçası Çıkıyor

Erkan
British American Tobacco | Bat Zorla Sigara Yazıyorlar!

British AmericanTobacco | Bat Zorla Sigara Yazıyorlar!

İsmail

Öne ÇıkanKonular