Özge sonuçtan çok memnun

09 Ekim 2024 22:22
Özge'nin Teşekkür Mesajı
“Ücretsiz sürahimin yenisini yollayacaklar şimdiden Brita ekibine İlgilerinden dolayı teşekkür ederim.”

Brita sürahi alalı daha 1 sene dolmadan altı çatladı ve sızdırmaya başladı. Sürahiyi koyduğum yer sırılsıklam oluyor. Kullanırken zorlanıyorum bu durum beni mağdur etti. Sürahinin bu kadar kısa sürede bu hale gelmesi çok üzücü ve kötü oldu. Güvenip aldığımız bir şey yüzünden mağdur olduk.

10 Ekim 2024 11:03 (Şikayetten 12 saat sonra)
10 Ekim 2024 11:16

Ferda sonuçtan çok memnun

Ferda
14 Eylül 2023 23:47
"Dış hazne tarafıma 1 hafta içinde iletildi ilgi alakaları için çok teşekkür ederim 🌸"
Brita Sürahi Dibi Çatladı
Brita Sürahi Dibi Çatladı
Fahrettin sonuçtan çok memnun

Fahrettin
18 Mart 2024 22:55
Mehmet sonuçtan çok memnun

26 Ekim 2024 19:49
"Çatlak olan dış kabı gönderecekler. Ürününün arkasında duran firma ve çalışanlara teşekkür ederim."
Banu sonuçtan çok memnun

Banu
21 Eylül 2023 21:49
"Hiç sanmıyordum ama Brita şikayetimin ertesi günü benimle iletişime geçip sürahinin yenisini adresime göndereceğini belirtti. Firma kalitesini bir kez daha kanıtladı müşterisinin sonuna kadar arkasında durması beni gerçekten çok memnun etti. Teşekkürler Brita... Sürahiyi almayı düşünenlere hiç düşünmeden almalarını tavsiye ediyorum. Çünkü herhangi bir sorunda sizi yalnız bırakmayacaklar."
Metin sonuçtan çok memnun

Metin
23 Temmuz 2024 22:40
"Sağ olsunlar müşteri hizmetleri geri dönüş sağladı. İlgilerinden dolayı teşekkür ederim."