Sultan sonuçtan hiç memnun değil

Bower Hastanesi Doğum Sonrası Her Şey

30 Ekim 2023 15:33

Doğum için gittiğim bower İstanbul'dan sırf ****hoca için geldiğim hastanede doğum yaptım lohusa servisinin yapılmaması hemşire lakayıt davranış senli konuşma Mahallesi ağzı tarzı bir yaklaşım üslup vardı bu genel olarak hastanenin tümünde vardı ilk yatışımı gerçekleştiren hemşirenin wc den peçete ıslatıp kolumu temizlemesi ve elinde benim kanimin olduğu eldivenini temizleyip sonra koluma sürmesi ne napıyorsunuz dediğimde senin kanın zaten diye devam etmesi hiçbir şekilde odanin temizliği hijyeni dikkate alınmaması sonra kendi odamı kendim temizledim .

doğumdan sonra ağrım sancım olmasına rağmen ağrı kesici yapılmaması ısrarla hemşireyi çağırıp yaptırmak bacağımdan 2 defa ağrı kesici yapıldı ve sol bacağımda şişik oluştu kimse ilgilenmedi acil butonuna bastığım için acil durumda çağırın yoksa basmayın diye sert üslup dille uyarılmış olmam kapımın sert şekilde açılıp bu uyarı yapıldı.

Daha sonra on defa hemşire çağırıp başka hemşireden medet ummak sonra yeni doğanda bebeğim yatarken çocuğuma bakmaya gittiğimde   hemşireler sonra kendi çocuğumu görmek istediğimde başka çocuğu gösterip ısrarla siz bu çocuğu görmek istediniz demeleri hatta doktorun yanına gittiğimde çocuğum şimdiden karıştı bana başka çocuk vermezsiniz değil mi diye korkmam hemşirenin hatasını kabul etmemesi sarilik tedavisinde çocuğumun vücudunun hafif yanması sonra ayağında ki damar yolundan dolayı enfeksiyon olup hemşireye söylememe rağmen bastırarak burada bir şey yok deyip parmağıyla sıkması doğum yaptığım doktorumun ilgisiz olması.Allah kimseyi buraya düşürmesin. PişmanıM. Yazıklar olsun.

Sultan
Sultan
02 Kasım 2023 16:02
Bower Hastanesi Doğum Sonrası Her Şey

Bu kelebeği çıkardıktan sonra hemşirenin ısrarla bebeğin parmağına bastırarak bak bir şeyi yok annesi normal parmağı dediği parmağının son hali dayanamayıp eve getirdim evladımı

Özlem sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2023 10:56
Tülin sonuçtan hiç memnun değil

Bossan Hospital Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Kötü Muamele

15 Ağustos 2025 11:22

02 Mart 2024 16:05
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 09:54
Nur sonuçtan hiç memnun değil

Gisbir Hastanesi İlgisizliği

21 Ağustos 2024 13:22