Nur sonuçtan hiç memnun değil

Gisbir Hastanesi İlgisizliği

21 Ağustos 2024 13:22

1 aydır buraya yazmadım hastaneden gelecek cevabı bekledim ama boşuna beklemişim. 1 ay önce doğum yaptım hastanenizde doğum sonrasında bebeğimin başına gelenleri hastaneye bildirdim fakat çalışanlarınızı savunup bize inanmadınız.

Doğumdan sonraki gece sabaha karşı odaya gelen temizlik personeli ve hemşire odadayken annem beni lavaboya götürdü. Odaya geri döndüğümüzde sadece hemşire vardı ve bebeğimin baş ucundaydı. Bebeğime baktığımızda yatağın kenarına katlayıp koyduğumuz örtü kafasından başlayıp yüzünden aşağı beline kadar iyice kapatılmıştı.

Biz lavaboya giderken yüzü açıktı bebeğimin. Geldiğimizde o şekilde görünce hemşireye sorduk kim yaptı diye lakayıt konuşup bilmiyorum dedi ağzında geveledi cümleleri. Bebeğimin yüzünü annem açtığında nefes almakta güçlük çekiyordu ve aşırı terlemeye bağlı yüzü ıslanmıştı hep. Yani göz göre göre öldürmeye çalışmışlar. Bütün bu olanları hastaneye, sezaryen ağrılarından dolayı iyi olmadığım ve eşimin duyupta hastaneyi birbirine katmaması için söyleyemedim.

Birkaç gün sonra hastaneye gittiğimizde dilekçe olarak şikayet kutusuna bıraktım. Fakat hiçbir şekilde ilgilenilmedi. Doktorumda iki numaram da vardı zahmet edip ulaşma gereği bile duymadılar. İkinci kez dilekçe yazdığımda ulaştılar. Bize kimse inanmadı sürekli kendi çalışanlarını korudular. Hasta hakları çalışanı arayıp konuştu sadece çalışanları savundu daha sonra arayıp durumla ilgili konuşmak istediğimde telefonuna bakmadı.

Ne mesajlara ne de aramalara cevap vermedi bile. Yazarken bile kanım donuyor ama bunları bize yaşattılar ve hala hiçbir şey olmamış gibi ve sanki ben ruh hastasıymışım gibi davranıyorlar. Bunları yaşamadan nasıl böyle bir şikayette bulunabilirim ki aklım almıyor bu saçmalıkları. Para verip iyi bir hizmet almak için hastanenizde doğum yapmak istedim, istemez olaydım. Bize bunu yaşatanları Allah'a havale ediyorum dilerim en yakın zamanda ettiklerini bulurlar...

23 Ağustos 2024 17:07 (Şikayetten 2 gün sonra)

29802059 numaralı bildiriminiz tarafımıza ulaşmıştır. Konu ile ilgili en kısa sürede geri dönüş sağlayacağız.

Coşkun sonuçtan hiç memnun değil

Asya Hastanesi Yanlış Bilgilendirme Ve Kötü Muameleyle Geçen Doğum Süreci

07 Şubat 2025 15:23
Aysenur sonuçtan hiç memnun değil

Doğum Sonrası İlgisizlik Ve Yetersiz Destekle Mağduriyet Yaşadık

02 Temmuz 2025 09:54