Hüdayi sonuçtan memnun

Botech Wzone 4k Trt Sorunu

17 Şubat 2023 23:54
Hüdayi'nin Teşekkür Mesajı
“Teşekkürler. Umarım marka güncellemelerle kendini daha geliştirir”

Botech wzone 4K Android box'u, sonradan type-c tuner ile uydu özelliği gelecek diye aldım. Lakin uydu özelliği geldi ama şimdi de TRT'ler yok. Güncelleme ile düzelecek dediler ama yaklaşık bir aydır güncelleme de gelmedi. Haliyle TRT'leri de izleyemiyorum şaka gibi olacak şey değil.

08 Mart 2023 17:03 (Şikayetten 18 gün sonra)

Merhaba güncelleme yayımlandı. Cihazınızın güncellemesini yapabilmek için ayarlar bölümünden cihaz tercihlerine girin hakkında kısmında sistem güncellemesi var oradan yazılım güncelleme yapabilirsiniz.

10 Mart 2023 22:15

Güncelleme geldi ama değişen bir şey yok TRT'ler HD olarak gelmiyor TRT 1 ve TRT sporu SD yayınla izliyorum. Ayrıca bu cihaz Android 11-12 ve 13 sürümlerini alacak denildi ama hala Android 10'da. Yanlış anlamayın bu cihazı almamdaki üç sebep 1. L1 lisansı olması 2. Type-c ile uydu özelliği gelecek olması 3. Android sürümlerini alacak olması. Ama gel gelelim sadece L1 lisansı düzgün çalışıyor. Uydu ile alakalı bir sürü sorun varda buraya yazmak çok uzun sürer.

13 Mart 2023 11:24
13 Mart 2023 20:02

Evet o şekil yapınca geldi ama ne güzel kanal listesi yapmıştım. Tekrar yapmam uzun sürecek. Toplu işaretleyip taşıma ve silme özelliği olsa çok güzel olacak. Umarım bir sonraki güncellemede bunlarda gelir. Çözüm için teşekkürler.

13 Mart 2023 20:04

Teşekkürler. Umarım marka güncellemelerle kendini daha geliştirir

Furkan
Furkan

TRT olayını nasıl çözdünüz? Bende cihazı 2024 martta aldım trtler açılmıyor.

Feyiz
09 Eylül 2025 19:06