28 Ağustos 2024 20:15

23.11.2017 tarihinde 6080 TR Bosch buharlı kazanlı ütü satın aldım. Sarı kazan kapağı çok kötü plastikti. Temizlik için açtım, kırıldı. Bosch servisine kaç defa çağrı bıraktım, ilgilenen olmadı. Servisine gittim, parça üretilmiyor. Şu anda fiyatı 20 bin olmuş, bu ütü kullanılmaz halde. Ben şahsen Bosch meraklısıyım, evim hep Bosch aletleriyle dolu, ama bu mağduriyet hiç iyi değil. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurdum, sonucu bekliyorum. Bosch'a hiç yakışmıyor, hiç.

29 Ağustos 2024 09:14 (Şikayetten 12 saat sonra)

Gürkan
Gürkan

Aynı sıkıntıyı biz de yaşadık. Şu an çözümsüz kalmış kalmış durumdayız.

Metin

Selam ben il Hakem Heyeti'ne başvurdum, 10 sene kullanım ömrü var parça bulundurma zorunluluğu olduğu için ben davayı kazandım ama ödemeyi henüz ödemediler, mahkemeye itiraz ettiler ben karşı tarafa avukatımla savunma yaptım, umarım sizce faydam olmuştur.

11 Eylül 2024 09:26
Bosch TDS6080 Yedek Parça Üretilmiyor
Rabia sonuçtan hiç memnun değil

Rabia
15 Eylül 2024 14:06