Ömer sonuçtan hiç memnun değil

08 Haziran 2023 13:29

İyi günler. Garanti süresi 02.11.2024 tarihinde bitecek olan Bosch marka bir kombiye sahibim. Cihazım 4-5 güne bir ea hatası vermektedir. Cihaz bu hatayı En son verdiğinde cihazı resetlemek zorunda kaldım ve teknik ekip talebinde bulundum. Gelen teknik ekip 04.05.2023 saat 08:55 gibi cihazı kontrol etmeye başladılar. Cihazda herhangi bir sorun olmadığını söyleyerek malzemesiz işçilik bedeli olan 325 TL lik bir fatura çıkardılar. Cihazın garanti sürecinde olduğunu söylediğimde cihazda tekrar aynı hata gözlemlenirse paranın iadesinin yapılacağını söylediler. Ertesi akşam cihaz aynı hatayı tekrardan verdiğinde herhangi resetleme yapmadan sabahına teknik ekibi arayarak cihazı kontrol etmelerini istedim. 06.06.2023 tarihinde akşam üzeri 19:00 gibi Arkadaşlar gelerek bizzat ea hatasını gözlemlediler ve kombiyi söküp atölyeye kontrol için götürdüler. Bu teknik destek süreci şu anda benim için nasıl işleyecek? Bana verilen evrakın altında Servis hizmet süresi en fazla 20 iş günüdür yazmakta. Vermiş olduğum 325 TL ücret ne olacak? Giden kombimin durumu ve sonraki süreci hakkında detaylı bir bilgi almak istiyorum.
Teşekkürler.

08 Haziran 2023 13:52 (Şikayetten 22 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz; Talebiniz işleme alınmıştır. Konu ile ilgili olarak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

14 Haziran 2023 18:24

Merhaba, Yapmış olduğumuz görüşmede detaylı bilgiler tarafınıza aktarılmıştır. Geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Bosch Müşteri İletişim Merkezi

Yorumlar (5)

Onur

Bacayı falan kontrol ettiler en son ateşleme elektrotu mu ne vardı onu değiştiler düzeldi 3 4 defa geldiler gittiler bu sürede

Kerem

Sorunu çözemedim ne zamandır çözdünüz sebebi neymiş

Onur

İyi aksamlar aynı sorun bende de oldu sürekli ea hatası veriyor cihazınız yapıldı mi sorun neymiş

Buldunuzmu sorunu 3 aydır perişan etti bizi

12 Haziran 2024 15:47
Süleyman sonuçtan memnun değil

Bosch Termoteknoloji Kombi Bakım Sonrası Çalışmıyor: Ea Hatası!

28 Kasım 2024 01:34
Erhan sonuçtan hiç memnun değil

30 Aralık 2023 20:16
Bosch Kombi Arızası Hk