Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bosch Elektrikli El Aletleri Kalitesiz Ürün Ve Servis Hizmetiyle Hayal Kırıklığı

06 Mart 2024 14:37

07.09.2022 tarihinde almış olduğum Bosch marka şarjlı vidalama aletinin bir yıl dolmadan arıza yapması üzerine İzmir'deki Bosch servisine götürdüm. Bana kömürlerinin bittiği ve değişmesi gerektiği söylendi. Yapılacak işlem için ücret talep edilerek ürünü tamir ettirdik. İki ay geçmeden alet tekrar arıza yaptı. Servise götürdüğümde yine kömürlerinin değişmesi gerektiği belirtildi ve ücret ödeyerek tamir ettirdik. Bir ay sonra yine arıza yaptı ve bu kez servis motorun arızalı olduğunu ve değişmesi gerektiğini söyledi. Garantinin bitmiş olması nedeniyle benden 1.200 TL ücret talep edildi. Servise ve Bosch çağrı merkezine durumu bildirdim fakat ilgilenmediler. 2000 yılından beri beyaz eşya ve klima işi yapmaktayım ve ilk defa böyle bir sorunla karşılaşıyorum. Bu şarjlı alet 10 vida söküp sıkmadan arıza yapıyorsa, neden bu markaya para verdiğimi sorguluyorum. Piyasada alınan yan sanayi ürünler bile iki yıl dayanırken, kaliteli olduğunu düşündüğümüz Bosch marka alet nasıl iki ayda bir arıza yapabilir?

06 Mart 2024 14:49 (Şikayetten 11 dakika sonra)

Merhaba Ali Bey, Müşteri İletişim Merkezimiz tarafından size detaylı olarak bilgi verilmiştir. Ürünlerimiz konusunda farklı bir talebiniz olması durumunda Müşteri İletişim Merkezimizden bize ulaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Bosch Elektrikli El Aletleri

Ali
Ali
07 Mart 2024 18:30

Yani utanmadan ürünü ticari amaçlı kullanıyorsunuz diyerek müşteriyi haksız ürünü haklı çıkartıyorsunuz Sanki ben bu ürünü salonuma biblo diye mi aldım da ticari kullanmıyacakmışım Sadece gülüyorum bu söylediğinize Ben bu ürünü ve Bosch markasını daha çok rezil edeceğim merak etmeyin Daha videolarım ve şikayetlerim devam edecektir ( parasını hak etmeyen tek markasınız)

22 Mart 2024 22:25
Eşref sonuçtan hiç memnun değil

27 Şubat 2025 12:27
Bosch Vidalamada Hayal Kırıklığı: Garanti Ve Servis Sorunları
Korhan sonuçtan hiç memnun değil

17 Mart 2025 12:37
Bosch Servisinde Cihaz Teslimatı Sorunu