Tekrar Eden Su Kaçağı Sorunu Ve Yüksek Tamir Ücretleri

25 Ekim 2024 11:16

19.08.2024 tarihinde 06 ad... plakalı aracımızla Bodrum Ortaköy’de ilerlerken aracımız 'soğutma suyu kontrol edin' uyarısı vermiştir. Aracımızı çekici ile Borusan Bodrum şubesine teslim ettik. Sonrasında su kaçağı olduğunu tespit ettiler ve radyatör dahil birçok parçanın değiştiğini söylediler (fatura numarasından kontrol edildiğinde yapılan işlemleri detaylıca görebilirsiniz.) 86.746,57 TL ücret alındı. Sonrasında araç Bodrum'dan Ankara’ya 08 Ekim civarı geldi ve geldiğinde tekrar aynı arızayı, soğutma suyu eksikliği uyarısı verdi. Neticesinde aracımızı Ankara Esenboğa Borusan şubesine götürdük, akabinde aracımızda tekrar su kaçağının olduğunu söylediler ve 8750 TL civarı ücret talep edildi. Aracımızın tekrar su kaçağının Bodrum’da değişen parçalardan kaynaklı olduğunu ve komple değişen parçanın tekrar hata vererek üstüne bizden ücret talep edilmesi bizi son derece mağdur etmektedir.
Gerekli işlemlerin yapılıp tarafımıza ulaşılmasını rica ederiz.
Fatura numarası: BS02024000083799
27.08.2024
Evrak no: SINP032730

16 Ocak 2025 09:10

Borusan Oto Esenboğa'ya 09.12.2024 tarihinde aracımızı bıraktık. Aracımızda soğutma sıvısı ekle uyarısı verdi 2 kere su eklendi yine de uyarı verdi. Aynı uyarı 5 ay önce de Bodrum da verdi ve Ankara'ya geldikten 1 ay sonra yine aynı uyarıyı verdi. Son olarak 2 ay önce Esenboğa serviste yapıldı şimdi tekrar aynı uyarıyı vermekte. Ve araç 09.12.2024 tarihinden beri Borusan Oto Esenboğa Şubesinde beklemekte. Biz her uyarıda serviste ücret ödedik buna rağmen tekrar aynı hatayı veriyor üstelik aracımız iki aydır bekliyor parça gelecek dendi iki ay oldu ayrıca bu süreç içerisinde mağduriyetimizi gidermek için ikame araç bile temin edilmedi. Bir an önce aracımızı sorunsuz bir şekilde teslim almak istiyoruz.

1737007819303.borusan-arac-teslim-formu.jpg
25 Ekim 2024 11:18 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Sayın Müşterimiz, Bildiriminiz tarafımıza ulaşmış olup kayıt altına alınarak ilgili birimlerimizle paylaşılmıştır. Konu ile ilgili tarafınıza en kısa süre içerisinde dönüş sağlanacaktır. Saygılarımızla, Borusan Oto İletişim Merkezi

Müslüm sonuçtan hiç memnun değil

Müslüm
11 Mart 2025 00:57
Borusan Şubesinde Yapılan Hatalı Müdahale Sonrası Mağduriyet
Mazhar sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Oto Bodrum'da Su Pompası Sorunu Tam Bir Felakete Dönüştü!

23 Ocak 2025 17:05
Yaşar sonuçtan hiç memnun değil

Borusan Esenboğa Kullanılmış Araç

07 Şubat 2024 14:13