Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Bolu İzzet Baysal Devlet Hastanesi Kadın Hastalıklarında Mahremiyet Yok

13 Mart 2024 13:46

21 Şubat tarihinde Bolu kadın doğum devlet Hastanesi. Kadın hastalıkları dr. ***** muayene oldum, kadın hastalıkları dr. Olmasına rağmen poliklinik hijyenik değildi. Benden bir önceki hastanın sedyedeki örtüsü kendim değiştirdim. Muayene esnasında camları (dışarıdan gözükmemek için perdeleri ben kapadım) mahremiyet adına üzerimize örtecek örtü yoktu, daha da kötüsü benim muayenem bitmeden pat diye kapı açıldı ve içeri hasta alındı. Bu esnada yine kapıdan gözüktüm. Mahremiyetin ön planda tutulması gereken bir poliklinik ve dikkatsiz bir doktor. Poliklinik hijyeninin sağlanması ve hasta hakları konusunda dr. Bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyorum. Gereğinin yapılmasını arz ederim

13 Mart 2024 08:40

Bolu Kadın Doğum Hastanesi'nde 21 Şubat 2024 tarihinde Kadın Hastalıkları Uzmanı Dr. N*** e*** A***'a muayene oldum. İçeri girdiğimde benden önceki hastanın sedye örtüsü yırtık ve pis bir şekilde duruyordu. Yenisini ben taktım, camların perdesini dışarıdan görünmemek için kendim kapattım. Sedye üzerine mahremiyetimizi koruyacak örtü yoktu. En önemlisi, henüz üzerimi tam toplamamışken içeri başka bir hasta alındı ve doktor yanından çıkarken perdeyi çekmediği için dışarıdan göründüm. Mahremiyetin en önemli olduğu poliklinikte yaşadığım bu içler acısı ve kötü tecrübe nedeniyle koşulların düzeltilmesini ve doktorun uyarılmasını rica ederim.

21 Eylül 2025 01:36
hastane-tuvaletlerinde-suregelen-hijyen-sorunu-1.jpg

Hastane Skandalı: Hasta Hakları İhlali Ve Saygısızlık

25 Şubat 2025 21:41
İsimsiz sonuçtan hiç memnun değil

5 Ocak Devlet Hastanesi 5 Ocak Hastanesi Kadın Doğum Polikliniği İle İlgili

26 Temmuz 2024 13:35