Boğaziçi Elektrik - BEDAŞ Elektrik Kesintisi Ve Kesinti Sebebiyle Oluşan Ticari Zarar

13 Temmuz 2024 19:33

İstanbul Beyoğlu, Mis sokakta esnafım. Dün (12.07.2024) saat 22:00 da bulunduğumuz bölgede elektrik kesintisi yaşanmaya başladı. 3 faz olarak aldığımız elektrik şu an sadece 1 faz olarak kullanıyoruz. İşyerimde bulunan cihazlarımın yalnızca %30 u çalışıyor. Bu durumla ilgili kesinti başladığından beni dağıtım şirketini arıyorum kayıt oluşturuyorum ancak hiçbir şekilde ger dönüş alamadım, her aradığımda tekrardan kayıt açılıyor "tahmini olarak şu zaman gelecek bu zaman gelecek, ekiplerimize iletildi arızanın giderilmesi için çalışılıyor. " diye baştan savma cevaplarla karşılaşıyorum ve sonuç olarak bir türlü bölgeye enerji verilmiyor. Bugün (13.07.2024 saat 19.00) hala elektriğimiz yok, ekipler daha yeni arıza tespiti için keşif yapmaya geldiler ve bize daha şimdi haber verildi arızayı bulmaya çalışıyoruz dediler. Yaklaşık 20 saattir elektrik yok o kadar aramaya, arıza kaydına rağmen 20 saat sonra arıza tespiti için gelmişler daha arızanın ne olduğunu bilmiyorlar. Arızanın bir an önce giderilmesini, arıza sebebiyle oluşan zararımın karşılanmasını talep ediyorum.

16 Temmuz 2024 10:38 (Şikayetten 2 gün sonra)

Sayın Halil Onur E., Başvurunuzda belirtilen e-posta adresinize geri dönüş sağlanmıştır. Sürdürebilir bir iyileşme sağlanabilmesi için Şirketimize yapmış olduğunuz geri bildirimlere teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Boğaziçi Elektrik Dağıtım A.Ş.

Felat sonuçtan hiç memnun değil

05 Eylül 2024 01:00
Emre sonucu yetersiz buldu

05 Eylül 2023 10:11

25 Şubat 2025 08:53

26 Kasım 2023 17:49
Seda sonuçtan hiç memnun değil

18 Aralık 2024 10:05