Ozan sonuçtan çok memnun

04 Kasım 2023 13:14
Ozan'ın Teşekkür Mesajı
“Firma tarafından müşteri memnuniyeti kapsamında ürünün değiştirilmesi uygun görüldü ve yeni ürünün montajı yapıldı. Büşra hanım çok ilgiliydi tüm sorunlarımızı titizlikle giderdi. Kendisine ve Bocchi'ye teşekkür ederim.”

Yaklaşık 4 sene önce aldığımız bocchi marka klozetimizin alt kısmı boydan boya çatladı ve bu çatlak zamanla yavaş yavaş büyüdü. Bu konuyla ilgili bocchi'nin yönlendirmiş olduğu servislerden herhangi bir hizmet alamadığımız gibi karşımızda konuyla ilgili herhangi bir muhatap da bulamadık. Servislerden hizmet alamadığımız süre boyunca çatlak boydan boya büyüdü ve artık su akıtmaya başladı. Durduğu yerde kendi kendine çatlayan ve zamanla su damlatmaya başlayan klozet ben ömrümce ne gördüm ne duydum. Eğer klozetinizi altına leğen koyarak kullanmak istemiyorsanız bocchi denen pahalı ama kalitesiz ve muhatapsız bu markadan kaçın. 4 sene önce dönemin fiyatlarına göre en pahalılardan biri olarak aldığım ve lavabolar ile renk ve tasarım uyumlu olarak seçtiğim klozeti değiştirmek zorunda kalıyorum. Verdiğim para bir yanda, karşımda muhatap bulamamak bir yanda, heba olan banyo dizaynım bir yanda. Bocchi denen keşke tanışmasaydım dediğim bu markadan alışveriş yapacaklara sabırlar dilerim.

Ozan
18 Aralık 2023 14:36

Gökhan
21 Ekim 2023 16:33
Erol sonuçtan hiç memnun değil

21 Mart 2024 21:55
Bocchi Banyo Malzemelerinde Beklenmedik Kırıklar Ve Yüksek Tamir Ücreti
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Bocchi Lavabo Ve Klozet Atması

Merve
22 Aralık 2023 15:58
Bocchi Lavabo Ve Klozet Atması
Banu sonuçtan hiç memnun değil

02 Kasım 2023 22:35
Bocchi Garantili Ürünü Değiştirmediler