BMW Tahrik Uyarısı

Kz Kz
21 Haziran 2023 19:10

BMW 116 d 2016 model bakım yaptırayım dedim, motor yağı yağ filtresi falan. Bakım yaptırdıktan sonra ilk kilometrede tahrik uyarısı geldi. Öyle ki bu uyarıdan sonra araba 40 km/h hızdan yukarı çıkmıyor. Kapatınca uyarı yok oluyor. Bir müddet gidiyorsunuz yine tahrik uyarısı ve yine aynı durum. En son orijinal BMW hasar tespit cihazı ile bakıldı. Multifold hava klepsini değiştirdik. Tamirci emin olmak için 3 saat kullandı, sorun yok deyip emin oldu verdi. Ama 5 dakika sonra ben kullanırken, yine aynı sorun. Acaba bu olayın BMW'nin soğutma sistemi ile ilgili bir parçayı değiştirme ile ilgili olabilir mi. 18 temmuzda randevum var. Firma kendisi bu değişiklik için çağırdı. Acaba bununla mi alakalı?

profile profile
21 Haziran 2023 19:29 (Şikayetten 19 dakika sonra)

Haydar

Merhaba, Benim aracımda da sizin belirttiğiniz aynı sorunu yaşıyorum. Aracı yüksek performansta kullandığım zaman tahrik uyarısı verip turboyu kesiyor. Aracı kapatıp acınca düzeliyor. Fakat kısa süre sonra tekrar aynı uyarıyı veriyor. Yetkili servis beni de aradı eğer valfinin (egzoz soğutma ünitesi) ücretsiz değişimi için. Henüz götüremedim, fakat onunla ilgisi var mı bilmiyorum... Siz bir sonuca ulaştınız mı?

BMW Düşük Yağ Basıncı Uyarısı

Hazar
28 Eylül 2023 06:42
BMW Düşük Yağ Basıncı Uyarısı

Trabzon Dinamik Oto BMW Yetkili Servis Yetersizliği

Cem
15 Haziran 2024 02:30
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

BMW 3.16i Kronik Arızalar Ve Yüksek Tamir Masrafları Mağduriyet Yaratıyor

Bahar