16 Temmuz 2024 02:19

BMW 320 ied 2014 model aracım periyodik muayeneden sonra sürüş dengelemesi ve yoğun direksiyon eforu uyarısı vermeye başladı. Arıza tespit cihazından siliyorum, tekrar yanıyor. Sebebini bilen var mı acaba? Ben akü değişimi yapmayı düşünüyorum, belki sorun kalkar diye.

10 Ağustos 2024 02:45

Merhaba 320 ied BMW 2014 aracım var yaklaşık 3 4 aydır soğuk motorda çalıştırınca 1.5 devirden sonra motor ısındıkça rolanti dalgalanması oluyor gaz basım çekince birkaç kes ısınınca düzeliyor sebebini bilen ya da başına gelen var mı?

Buji değiştim devam etti sorun bobinlerde sağlam

16 Temmuz 2024 08:15 (Şikayetten 5 saat sonra)

25 Temmuz 2024 13:19

Sayın Müşterimiz, İletişim numaranız üzerinden size ulaşım sağlayamadık. Bilgilerinizin eksik olması sebebi ile maalesef şikayetinizi yönlendiremiyoruz. Bize ulaşım sağlamanız durumunda şikayetiniz, ilgili birim ile paylaşılacaktır. Saygılarımızla,

Yorumlar (6)

Vedat
Vedat

Yoğun direksiyon eforu bende de var arızayı halledebildiniz yardımcı olur musunuz

Uğur
Uğur

Rotil altüst Kol Eğrilmiş veya Direksiyon Kutusu Rotil Eğrildiyse değiştir yazılımla direksiyonu öğretilcek tekrar yönleri

Teşekkür ederim

Kerem
Kerem

Selamünaleyküm bende de aynı sorun var bu soruna çözüm bulabildin mi acaba

Murat

Sizde de benim ekrandaki gibi şikayetleriniz var mı bire bir ve ne zaman başladı şikayet bir de alt takımlarınız eskimi değişim yaptınızmı bunlardan da kaynaklı olabileceğini düşünüyorum

Murat

Birkaç yere sordum ve bana akü değişimi yapılması söylendi

Park Halindeyken Kendiliğinden Yanan Dörtlü Işıklar Sorunu

Okan