Barış sonuçtan çok memnun

BMW Acil Sos Arıza Uyarısı

01 Ağustos 2023 09:16
Barış'ın Teşekkür Mesajı
“BMW aracımdaki sos arızasının giderilmesini sağlayan Otomol Merter şubesindeki tüm personele ilgileri ve alakaları için çok teşekkür ediyorum”

Acı sos arıza uyarısı ;
Uzun yıllardır BMW kullanıcısıyım. Şahsım adına olan 3.18 i marka aracımın Acil yardım uyarısı hatası veriyor. Bu arıza için yetkili servise gittiğimde pilin gittiğini ve değişimi için 3200 TL talep ettiler. Sos tuşunu bir kez bile kullanmadım Ve KVKK kanunu nedeniyle zaten ülkemizde kullandırmadığını söylediler. Ülkemizde kullanılmayan bir özellik için bende yüklü miktarda ödeme isteniyor. Özellikle tatil için şehir değişikliği yaptığım bu günlerde bu uyarı ekranda durarak dikkat dağınıklığı yarattığı gibi yol bilgisayarının diğer fonksiyonlarının çalışmasına da engel oluyor. Sürekli ekrana bakma isteğiyle beraber sürüş güvenliğini azaltıyor. Sayın BMW yetkilileri markanızın ülkemizde veremediği hizmet için müşterilerinden pil ücreti adı altında ödeme alması ne kadar doğru. Markanızın güvenirliliğini sorgulatan bu hatanın acil olarak giderilmesini rica ediyorum. Umarım BMW beni yanıltmaz

01 Ağustos 2023 09:19 (Şikayetten 2 dakika sonra)

05 Eylül 2023 08:57

Değerli Barış U., Anketlere size gelen mail veya sms'lerdeki linklere tıklayarak ulaşabilirsiniz. Bunun yanısıra ana sayfamızdan şifrenizle üyelik girişi yaptıktan sonra profil fotoğrafınızın altındaki menüden "Şikayetlerim" butonuna basıp şikayetlerinizi listeledikten sonra anket doldurmak ve puanlamak istediğiniz şikayetin sağ tarafında bulunan "Değerlendir" butonuna basarak da ankete erişim sağlayabilirsiniz. Saygılarımızla, BMW İletişim Merkezi

05 Eylül 2023 21:30

Özer sonuçtan çok memnun

Özer
04 Ekim 2023 10:46
"Teşekkür ederim"
Mehmet sonuçtan çok memnun

05 Eylül 2023 13:36
"Borusan İstinye şubesi siz bir başkasınız iyi ki varsınız :). Teşekkürler..."
Merve sonuçtan çok memnun

Merve
18 Eylül 2023 13:11
"Sorun giderildi, teşekkürler"
Erayhan sonuçtan çok memnun

Erayhan
08 Ocak 2024 23:09
"BMW ye ilgilerinden dolayı teşekkür ederim"
Suna sonuçtan çok memnun

Suna
22 Haziran 2023 20:47
"İlgi ve desteğinize çok teşekkür ederim."