Sinem sonuçtan çok memnun

BMW 116d Ön Cam Fitili Sorunu Ve Ücretsiz Değişim Talebi

BMW 116d Ön Cam Fitili Sorunu Ve Ücretsiz Değişim Talebi
09 Aralık 2024 11:58

2015 model BMW 116 d aracımın ön cam fitili çok kötü bir şekilde yıpranmış ve parçalanmış durumdadır. Kullanıcı hatası olma ihtimali bulunmamaktadır. Yaptığım inceleme sonucunda bu durumun kronik bir sorun olduğunu ve geri çağırmaların yapıldığını öğrendim. Bu nedenle aracımın ön cam fitilinin ücretsiz olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

10 Şubat 2025 16:58

Yaklaşık 2 ay önce Samsun Kosifler servisine başvuru yapıp hasar dosyası açtırdım tampon değişimi olacak 2 ay oldu hala tampon gelecek sanayide 15 gün de yapılacak iş koskoca BMW servisinde hala beklemede. Bakalım ne kadar daha bekleyeceğiz. Bir de ön cam fitili gelecekti.

Ek
09 Aralık 2024 11:37

2015 model BMW 1.16 d aracımın ön cam fitili çok kötü bir şekilde yıpranmış ve parçalanmış durumdadır. Kullanıcı hatası olma ihtimali bulunmamaktadır. Yaptığım inceleme sonucunda bu durumun kronik bir sorun olduğunu ve geri çağırmaların yapıldığını öğrendim. Bu nedenle aracımın ön cam fitilinin ücretsiz olarak değiştirilmesini talep ediyorum.

09 Aralık 2024 12:07 (Şikayetten 9 dakika sonra)

18 Aralık 2024 14:31

Samsun kosiflerden geri dönüş yapıldı parçanın 3 veye 4 hafta içinde gelip ücretsiz değişimi yapılacağı belirtildi. İlgi ve alakanız için teşekkür ederim.

Ahmet sonuçtan çok memnun

BMW Ön Cam Fitili
Vedat sonuçtan çok memnun

Vedat
19 Ocak 2025 00:23
"BMW tarafından alınan hızlı çözüm önerisi ile Bostancı Kosifler deki serviste değişim talebi alınıp parça siparişi verildi. Tüm ekip inanılmaz güler yüzlü ve yardımseverdi iyi ki varsın #BMW"

Hüseyin
03 Ağustos 2025 20:19