15 Kasım 2024 20:522.540

Arkadaşlar, hepinizle aynı durum benim de başıma geldi. Elbise sorunlu geldi. İade almadılar. Şikayet ettim, Tüketici Hakem Heyeti iadesine karar verdi. Konuyla ilgili bilgi almak isteyenler Instagram'dan benimle iletişime geçebilir: gizem D**** kullanıcı adım.

Yorumlar(7)

Gizem
26 Mayıs 2025 19:10

Instagram'dan da hesabı şikayet ettim, CİMER'e ve Tüketici Hakem Heyeti'ne yazdım, henüz bir cevap gelmedi, bekliyorum. Herkes şikayet etsin ki bu usulsüz iş yapan şirkete hesap sorulsun. Üstelik faturamızı da göndermiyorlar.

Tuğba
29 Ocak 2025 12:37

Merhabalar gizem hanım bende aynı süreçteyim size nasıl ulaşabilirim acaba. Instagram sayfanızı bulamıyorum maalesef

26 Aralık 2024 20:44

Gizem hanım dönüş yaparsanız çok sevinirim ben de benzer şekilde mağdurum ve şikayet dava ne gerekirse yapacağım

2 Aralık 2024 16:49

Gizem hanım ben de aynı sorunu yaşıyorum kbr. S s a a y bana da bilgi verir misiniz?

19 Kasım 2024 22:09

Ben de aynı durumla karşı karşıyayım. Kullanıcı adınızı site sansürlemiş, bana ulaşabilirseniz çok sevinirim. Ig: tngc_hamide

Bilge
16 Kasım 2024 18:27

Gizem hanim Instagram hesabinizi gizlemiş site. Nasıl ulaşabilirim size acaba. Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuramamıştım ben vergi numarası sordukları için. Benim Instagram hesabım bilge birisiyim bitişik şekilde yazılıyor. Lütfen siz bana ulaşın

Keikei İade Kabul Etmiyor

Büyük bir Instagram sayfası olmasına güvenerek bir elbise satın aldım. Elbisenin fotoğraftaki ile alakası yok ve bedeni ...

1 Destek

Elbise Rengi Farklı Geldi, İletişim Kurulamıyor

21 Mayıs 2025 10:192.822

Bliss Atelier'den bir elbise aldım. Elbisenin rengi, internet sitesindeki renkle tamamen farklı geldi. Değişim ve iade i...

2 Destek2 Yorum

Keikei Farklı Ürün Gönderip İade Kabul Etmiyorlar

Sipariş verdiğim görseldeki ile alakasız kumaştan elbise gönderdiler. 24 saat dolmadan itiraz ettim ve iade istedim. Bir...

Keikei Farklı Ürün Gönderip İade Kabul Etmiyorlar

Öne ÇıkanKonular