Bitget Sitesi Büyük Sorun

Harun
12 Kasım 2023 22:23

https://www.bitget.com/tr sitesi ile ilgili yaşadığım sorun oldukça ciddi. Site, kendi sayfasında 'bir arkadaşınızı davet edin ve arkadaşınız para yatırsın, size bir Bonus ödemesi yapalım' şeklinde bir bölüm bulunuyor. Ben bir arkadaşımı davet ettim ve arkadaşım istenen yatırım miktarının üzerine çıktı; ancak site söz verdiği Bonus ödemeyi hala yapmıyor. Ben de bu durumu siteye ilettiğimde aşağıdaki yanıtı aldım, aynen aktarıyorum:

Değerli Müşterimiz,

Bitget'ten selamlar. Etkinliğimize katıldığınız için teşekkür ederiz.

Maalesef sistem, etkinliğin şart ve koşullarına uymadığınızı tespit etti. Bu nedenle olayın risk değerlendirmesinde başarısız oldunuz. Bitget, sahte ticaretle uğraşan, ödüller için birden fazla hesap oluşturan ve diğer yasa dışı, etik olmayan veya şüpheli davranışlarda bulunan kullanıcıları diskalifiye edecektir.

Risk değerlendirmelerinde başarısızlığa uğramamak için lütfen kuralları ihlal etmediğinizden ve şüpheli davranışlarda bulunmadığınızdan emin olun.

Kaçırmış olsanız da bunun yerine devam eden diğer etkinliklere göz atmak isteyebilirsiniz: https://bit.ly/43ol73e.

Başka sorularınız varsa lütfen bu e-postayı yanıtlamaktan veya livechat aracılığıyla bizimle tekrar iletişime geçmekten çekinmeyin.

Bitget'i desteklediğiniz için teşekkür ederiz!

Bu durumu açıklığa kavuşturmak istiyorum ancak karşımda muhatap bulamıyorum. Lütfen bu konuda bir açıklama yapılmasını istiyorum.

Fethi sonuçtan çok memnun

Fethi
13 Eylül 2024 08:57
Bitay Bonuslarımı Yatırmıyor Destek Ekibi Cevapsız
Bitay Bonuslarımı Yatırmıyor Destek Ekibi Cevapsız
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Bitget Borsasından Paramı Çekemiyorum

07 Nisan 2024 18:48

Bitget Uygulamasında Para Çekme Sorunu Ve Ek Ödeme Talebi

Murat
24 Ağustos 2025 08:56
bitget-uygulamasinda-para-cekme-sorunu-ve-ek-odeme-talebi-4.jpg
bitget-uygulamasinda-para-cekme-sorunu-ve-ek-odeme-talebi-2.jpg
Ural sonuçtan hiç memnun değil

Ural
14 Haziran 2023 12:00
Bitay Kripto Para Borsası Paramı Yatırmıyor!
Bitay Kripto Para Borsası Paramı Yatırmıyor!

Bitget Wallet Bloke Edilen Tutar!

05 Ekim 2025 18:54