Bahadir
28 Kasım 2023 18:34

Yaklaşık 6 aydır Bitexen hesabıma girmiyordum. Bu süre zarfında, zamanında bize yüksek meblağlara aldırdıkları taraftar tokenleri (Erzurum token, Diyarbakır token vb.) törenlerden ilk çıktıklarında ön satıştan almıştık ve 1 sene satmama garantisi vererek daha uyguna aldığımı sanmıştım. Halbuki bu 1 sene zarfında, reisin TL'den 6 sıfır attığı gibi, taraftar tokenlerinden de 1 sıfır atılmış. Öğrenince, 2.5 TL'den 200 tane ön satıştan aldığım token 20 taneye düşmüş, değeri hala 2.5 TL. İnsanları kandırdıkları yetmiyormuş gibi, geçen hafta sırf merakımdan Bitexen'e girdim ve hesap bakiyemin 0 olduğunu gördüm. Hesap onayı isteniyordu. 'Hesabımı onaylayınca bakiyem cüzdanıma geri gelecek' diye düşündüm. Fakat cüzdanımdaki parayı, sırf hesabımı onaylamadım diye sıfırlamışlar. 'Hesap onaylanacak' deniliyor, ama en son yılbaşından önce hesabımı zaten onaylamıştım. Diğer hiçbir borsada olmayan sürekli hesap onaylatma uygulaması altında insanların paralarına el konuluyor. Müşteri hizmetleri 'size bilgilendirici mailler gönderilmiştir' dedi, ancak gönderilen maillerde 'hesabınız onaylanmazsa içindeki paraların sıfırlanacağı' yazmıyordu. Mailimi kontrol ettiğimde, bana bu süre zarfında herhangi bir uyarıcı mail de gelmemiş. Hakkım size helal değil. En yakın zamanda dava açacağım.

profile profile
28 Kasım 2023 18:36 (Şikayetten 2 dakika sonra)
29 Kasım 2023 11:15

Sefkan
10 Haziran 2023 15:42

29 Aralık 2023 13:13
Bitexen Tokenlerime El Koydu
Bitexen Tokenlerime El Koydu
Bilal sonuçtan hiç memnun değil

Erzurum Token Mağduriyeti

Bilal
08 Nisan 21:27
Erzurum Token Mağduriyeti
Daledon sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Hesap İşletim Ücreti Adı Altında Tokenların İzinsiz Satışı

Daledon
24 Ocak 17:00
Bitexen Hesap İşletim Ücreti Adı Altında Tokenların İzinsiz Satışı
Cemal sonuçtan hiç memnun değil

Bitexen Hesabımdaki Coinlerim Sebepsizce Sıfırlandı, Mağduriyetim Giderilmiyor

Cemal
26 Ağustos 00:33
bitexen-hesabimdaki-coinlerim-sebepsizce-sifirlandi-magduriyetim-giderilmiyor-1.jpg