BiTaksi Taksiyle Yolculuk Sonrası Kayıp Eşya Ve İletişim Sorunları

Reyhan
30 Mart 2024 15:14

34 TH 09 plaka numaralı taksi sürücüsü Ç**** Ş.'nin kullandığı araca BiTaksi uygulaması üzerinden Armağan Evler Mahallesi'nden bindik. Araçtan inerken cüzdanımızı düşürdüğümüzü fark ettik. BiTaksi uygulaması üzerinden sürücüye ulaşmaya çalıştığımızda uzun bir süre cevap alamadık. Daha sonra sürücüyle iletişime geçtiğimizde cüzdanı bulmadığını iddia etti. Ayrıca BiTaksi uygulaması da konu hakkında herhangi bir yardımda bulunmadı. Bu tür durumlarla karşılaşıldığında daha dikkatli ve özenli olunmalıdır. Cüzdanımızda önemli eşyalarımız ve belgelerimiz bulunmaktaydı. Sürücü ile görüşmek istediğimizde ise bizimle görüşmeyi reddetti. Eğer cüzdan yoksa neden görüşmeyi reddediyor anlamış değilim. Bu yapılan büyük bir sorumsuzluktur. BiTaksi'nin bu konuda çözüm üretememesi ve yardımcı olamaması kabul edilemez. Hem sürücüden hem de BiTaksi'den şikayetçiyim. Güven vermiyorlar ve yardım konusunda yetersizler. BiTaksi'nin bu konuda daha etkin önlemler almasını ve sorumluluk sahibi olmasını talep ediyorum.

BiTaksi'de Unutulan Cüzdan İçin Yetersiz Destek Ve İlgisiz Yaklaşım

Busra
23 Ağustos 2025 11:15

Aynur
14 Ağustos 2025 18:58

28 Mart 2025 09:47
Çifte Ödeme Ve Ulaşım Sorunu
Çifte Ödeme Ve Ulaşım Sorunu
Beyda sonuçtan hiç memnun değil

Beyda
18 Ağustos 2025 20:17
Burcu sonuçtan hiç memnun değil

Yanlış Konum Yüzünden Mağduriyet Ve Haksız Ücret Kesintisi

Burcu