Biruni Üniversitesi Eğitim Ücretleri Ve Yapılan Haksızlıklar

Biruni Üniversitesi Eğitim Ücretleri Ve Yapılan Haksızlıklar
03 Mayıs 2024 10:38

Biruni Üniversitesi İngilizce Hemşirelik 1. Sınıf öğrencisiyim. Geçen yıl hazırlık okudum. Aynı bölümde okuyor olmamıza rağmen birçok sınıf arkadaşımla aramızda inanılmaz değişken fiyat farklarımız var. Yabancı öğrencilerin ise sabit bir anlaşma ile ödeme yaptıklarına hepimiz şahidiz. Onun dışında okulun taşınması, yerleşmemesi, 1 hafta online süreçte başlamamız ve okula gittiğimizde her yerin inşaat kalıntılarıyla dolu olduğunu görmek bizi şaşırtmıştı doğrusu. Özel üniversitede okuduğumuzun hakkını almak istiyoruz. Sağlık alanında en önemli konulardan olan laboratuvar konusunda çok sorun yaşadık, küçük olmaları, yetersiz gelmeleri, hatta okulun taşınma sürecinden ötürü eksik eğitimler aldık ve buna rağmen %100 zam ile eğitim ücreti ödememiz bekleniyor. Hocaların bize karşı olan geri dönüşleri ve başına buyruk ders işlemelerinden de rahatsızız. Kaliteli eğitim almak hakkımız. Kaliteli eğitim vermekte sizlerin sorumluluğu. Fahiş fiyatları kabul edemiyoruz. Geçen yıl 67 bin öderken bu yıl 134 bin ödemem ve birçok arkadaşımın ödemesi bekleniyor. Yabancı öğrencilere verilen imtiyazlar ve bize yapılan haksızlıktır. Rica ederim.

03 Mayıs 2024 10:41 (Şikayetten 2 dakika sonra)

Merhabalar, Şikayetinizi ilgili birime iletiyoruz. İyi günler.

03 Mayıs 2024 11:41

Biruni Üniversitesi Okul Ücretindeki Fahiş Zam