Biruni Üniversitesi Hastanesi Hizmetlerinde Büyük Eksiklikler Ve Yanıltıcı Bilgilendirme

28 Ağustos 2024 20:0817.590

Eşim 35 haftalık hamileyken, 15.08.2024 tarihinde doğum yaptı. Acil zehirlenme ile hastaneye giriş yaptığımız halde, eşim hamile olmasına ve doktorunun o hastanede bulunmasına rağmen bekletildik. Acil serviste bile doktorları yok, normal doktora muayene veriyorlar.

Oğlumuz doğduğunda 8 gün kuvözde kaldı. 8. Günün sonunda 15 sarılık ile taburcu edildi ve ertesi gün için doktor muayenesi verildi. Kan testi verdiğimizde sarılık seviyesinin 16,5 olduğunu ve ışık tedavisi gerektiğini, bunun da 6500 TL ücreti olduğunu söylediler.

Kendilerine, 15 sarılık ile taburcu edip 16,5 ile yatırma sebebini sorduğumda, 15'in taburcu için yeterli olduğunu söylediler. Kan testi makineleri kesinlikle çalışmıyor. 6 saat bekleyip tekrar kan aldıklarını biliyorum. Tamamen hizmet değil, ticari bir hastane. Tek istedikleri ödeme yapmanız ve verdiğiniz paranın karşılığını gerçekten alamıyorsunuz.

2 Destek
Onur
6 Eylül 2024 16:37

Rezillikleri hala devam ediyor çocuğum doğduğunda kendileri gelip hepatit b aşısı yapacaklarını izin istediler sağlık ocağına 2. Doz için gittiğimizde kendileri 1 dozu bile yaptık dedikleri halde yapamamışlar gerçekten rezilliler Yeni doğum heyecanımızı bu hastanenin bilinçsiz davranışları para sevdası yüzünden yaşıyamadık bile hakkımı hiçbir şekilde helal etmiyorum

11 Eylül 2024 12:48 (Şikayetten 13 gün sonra)

Sn. Onur Ö.; Biruni Üniversite Hastanesi olarak hastalarımızın görüş, istek ve önerilerini her zaman karşılamak arzusundayız. Öncelikle görüşlerinizi bizimle paylaşarak hizmetlerimize katkı sağladığınız için teşekkür ederiz. Görüşünüz Başhekimliğimiz ile paylaşılmıştır, diğer ilgili bölümlerle de görüşmeler sağlanmıştır. Sizinle hem bölümümüz hem de Başhekimimiz tarafından aktarılan bilgileri yazılı olarak da paylaşmak isteriz. Sizin de şikayetinizde bahsettiğiniz gibi bilirubin testi sonucuna istinaden taburculuk sürecinizi değerlendirdiğimizde; 15 çıkan bilirubin testi, Yeni Doğan Yoğun Bakımımızda tekrar özel bir cihazla çalışılıyor ve test sonucunun 13 olduğu görülüyor, bu değeri laboratuvar sonuçlarına baktığınızda sistemden göremezsiniz ancak hasta dosyasında mevcuttur. 13 bilirubin değeri hekim tarafından tıbben değerlendirildiğinde taburculuğa engel bir durum olarak görülmemiştir. Aşı kısmına istinaden maalesef Sağlık Bakanlığı yeterli aşıyı kurumlara vermemesi kaynaklı aşının yapılamamış olduğu tespit edilmiştir. Bu konu değerlendirildiğinde; ancak bilgilendirme kısmında sıkıntı olduğunu ve bu durumdan dolayı da oldukça üzgün olduğumuzu bilmenizi isteriz. Sizlerde yanlış algı oluşturmuş olmamızdan dolayı kurumumuz adına özür dileklerimizi kabul etmenizi temenni ederiz. Sizlere ihtiyaç duymanız durumunda; tüm sağlık kadromuzla hizmet vermeye hazır olduğumuzu bilmenizi isteriz. Hastanemizin her türlü hizmetiyle ilgili olarak bizlerle irtibata geçebilirsiniz. Sağlık dolu günler dileriz. Saygılarımızla. Hasta Hakları Müdürlüğü

Onur
17 Eylül 2024 22:01

Sağlık bakanlığınım aşı eksikliğine bağlıyorsunuz hala aşı vurulmadığını bile söylemediniz ve gelip bu aşıyı ücretli onayını aldınız parasını aldığınız hizmeti veremediniz aşı vurulmadığını sağlık ocağında ki doktor arayıp söyledi sizin yüzünüzden 1 ay sonra evladım aşı oldu o süreçte bir şey olsa özürünüz mü tedavi edecekti? 13 sarılık seviyesi bile taburcu için yeterli değil tamamen ticari bir hastanesiniz önce NST makinelerinizi düzelttin bütün gece 9-10-11 gösterdi makine eşimin sancısı olduğu halde doktorunuz bunun aynı olmasını sorgulamadı bile sabah makine değişince hemen doğuma aldınız ya o gece doğmadan evladıma bir şey olsa özrünüz mü tedavi edecekti Hala hizmet vermeye devam edebiliriz diyorsunuz hayretler içerisindeyim arkadaşlar tamamen ticari bir hastane sadede özür dilemek anlıyoruz üzgünüz demekten başka cevapları yok yine gelin ama diyorlar

Okan Üniversitesi Hastanesi Acil Servisin Yoğunluğu Ve Düzensizliği

26/12/2023 tarihinde saat 12:36'da acil servise şiddetli boğaz ve sırt ağrısı ile başvurdum. 16:56'da çıkabildim. Her bi...

İlgisiz Ve Para Odaklı Hastane Deneyimi

Çalışanlarıyla birlikte ilgisiz, üslupsuz ve para odaklı bir hastane. Boğaz ağrısı ve halsizlik şikayetiyle acile başv...

1 Destek

Biruni Üniversitesi Hastanesi Bebeğim İhmaliniz Yüzünden Yoğun Bakımda!

BiruniÜniversitesi Hastanesi Bebeğim İhmaliniz Yüzünden Yoğun Bakımda!

Aleyna
Biruni Üniversitesi Hastanesi Açık Otopark Vale Kapalı Otopark Ücreti