Birevim Belge Masrafı Ödeneği

İlknur
23 Ağustos 00:08

Ben ve ablam Birevim'e başvuru yaptık. Ben 4 milyon için, ablamsa 3 milyon için başvuru yaptık ve bize en geç bir yıl içinde paranızı veririz dediler. Biz de bunu kabul ettik, sonra bize birkaç evrak imzalattılar. Biz evrakları okumamıza da izin vermediler. Bahaneler sundular, sonra ilk ödeme olarak beş yüz bin lira belge masrafı ödemeye başladık. Sonra bize bunların her şey bir yılda olacak dediler. Sonra başka bir konuşma sırasında bunu üç yıla çıkardılar ve bir yılı yalanladılar. Biz bunu duyduğumuzda ise vazgeçmek istedik. Onlara verdiğimiz 290 bin lirayı bize geri ödemeyi reddettiler ve bizi yalanladılar. Biz ödediğimiz parayı geri istiyoruz. Bunun için gerekenin yapılmasını arz ederim.

26 Ağustos 09:47 (Şikayetten 3 gün sonra)

Deniz

Kusura bakmada öyle yani ayrıca sana ne benim param dan da diyebilirsin doğru bana ne sonuçta ben paramı her zaman banka dan başka yere güvenip vermem reklam ve boş vaatlere yatırım yapmam hayır bakıyorum hadi okuyup geceyim diyorum da nasıl bu kadar kanıyorsunuz yani insan ister istemez yazma gereği duyuyor

Deniz

Bir bardak su iyi gider para vereceğim de bir de geri alacağım bunlarda bankaya sizde vadeli veya vadesiz hesap açtınız yani bir akıllı sözde insanlar olarak sizler varmısınız ki paralar hiç olmuş bunun adına çok bilmişlerin doğru sandıklarının aslında yanlış seçimler olduğu ve yatırımlarının nasıl çöp olduğunun kanıtı olarak üniversiteler de ders kitaplarına girecek bir konu

Feray
23 Ağustos 12:54