Betül sonuçtan hiç memnun değil

Bir Çift Kız (ikizbutik_) İade Ürünün Geliş Kargo Ücretini Ödetmeye Çalışmak Ve Yanlış Bilgiler

09 Ocak 2024 08:21

Aldığım ürün kusurlu değildi. İade kargosunun kargo parasını ödeyeceğimi bilerek iade etmek istedim. Fakat sitelerinde geliş kargosu için ücretsiz kargo yazmasına rağmen bana ürünün geliş kargosunun da kargo parasını ödettiler.
Ayrıca internet siteleri çok kötü siparişinizin durumu hakkında yanlış bilgi veriyor sitelerinde siparişim onaylandı gözüküyordu. Siparişi iptal ettim. Bana iptal talebinin alındığına dair kendileri tarafından mail de geldi. Instagram'dan iletişime geçtiğimde, kendi sitelerinde iptal talebi oluşturmama rağmen, bundan haberleri yoktu ve bana kargoya verdikleri tarihi söylediler. Biraz daha konuştuktan sonra kargoyu farklı bir tarihte verdiklerini söylediler. Sitelerinde kargo senkronizasyonu olmadığını söylediler biraz zaman geçtikten sonra sitemizde her şey güncel yazmaktadır dediler.
Ben onlara kendi yazdıkları çelişkili mesajı hatırlattığımda bir müşterinin karşı karşıya kalmaması gereken kötü bir üslupla üste çıkmaya çalıştılar. Eğer siparişiniz hakkında sürekli yanlış bilgi almak isterseniz gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz.

24 Nisan 2024 00:51 (Şikayetten 3 ay sonra)

Nilgün sonuçtan hiç memnun değil

18 Mart 2024 16:07
Pabuc Kalesi (papuckalesi) Papuc Kalesi Hakkında

24 Mayıs 2025 13:30

Butik SHE (Instagram) Profesyonelliği Olmayan Bir Firma

30 Ocak 2025 17:57

27 Mart 2024 11:45
Pelin sonuçtan hiç memnun değil

Muses Decor Defolu Ürün Gönderip Bütün Ödemeyi Müşteriye Yaptırmaları!

03 Nisan 2024 10:55